Νικη της ΑΕ Κομοτηνης σε αγωνα-διαφημιση για το βολει

ΑΕ Κομοτηνής - Μακεδονικός 3-2

Σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το βόλεϊ, η ΑΕ Κομοτηνής παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από τον παθιασμένο Μακεδονικό ,τελικώς πήρε τη νίκη με 3-2 σετ και μαζί δύο σημαντικούς βαθμούς στην μάχη που δίνει για την κατάκτηση της 2ης θέσης. 

Η ΑΕ Κομοτηνής είχε απέναντι της ένα πολύ ποιοτικό σύνολο, το οποίο δουλεύει πολύ σωστά υπό της καθοδήγησης του Λάμπη Μπαμπαλιούτα, ο οποίος στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης τόνισε πως η ομάδα της Κομοτηνής βρίσκεται δίκαια στη δεύτερη θέση. 

Η ομάδα του Ηλία Κρεούζη ξεκίνησε με τον Βλαχόπουλο στην πάσα, διαγώνιο τον Αγγελή, ακραίους τους Δημητριάδη, Γκόνα, Κεντρικούς τους Κυριακίδη, Παπαγεωργίου και λίμπερο τους Γεωργιόπουλο/Ποιμενίδη.

Οι «Κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν στο πρώτο σετ με 15-14 και 20-19 αλλά ο Μακεδονικός έβγαλε αντίδραση και με αποτελεσματικότητα στα κρίσιμα σημεία ανέτρεψε το σκορ, κάνοντας το 0-1 με 22-25.

Η ΑΕ Κομοτηνής απάντησε με το ίδιο νόμισμα στο δεύτερο σετ, με τους γηπεδούχους να προηγούνται από την αρχή με μικρή διαφορά, κρατώντας την μέχρι τέλους όπου και ισοφάρισαν σε 1-1 με 25-22 με τον Χατζόπουλο να παίρνει τη θέση του Γκόνα στα άκρα.  Ο Μακεδονικός πήρε ξανά κεφάλι στα σετ με 1-2 και 19-25, καθώς στο τρίτο σετ κράτησε την διαφορά την οποία έχτισε, προηγούμενη με 11-14 και 13-20 στις αρχές του σετ. Η γηπεδούχος Κομοτηνή δεν τα παράτησε και στο 4ο σετ μπήκε με άγριες διαθέσεις  και προηγήθηκε με 21-16 ισοφαρίζοντας σε 2-2 με 25-19 στέλνοντας την αναμέτρηση στο πέμπτο σετ.

Εκεί με το σερβίς του Γκόνα, ο οποίος έπαιξε ως διαγώνιος, κατάφερε  να «φθείρει» την υποδοχή των φιλοξενούμενων και η ΑΕ Κομοτηνής πήρε διαφορά ασφαλείας την οποία και κράτησε μέχρι τέλους , φτάνοντας στο 15-12.

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.