Νικη στο ρελαντι για τον Πανθρακικο

Πανθρακικός – Ορφέας Ξυλαγανής 3-0

Παρουσιάζοντας σοβαρό πρόσωπο και έχοντας πολύ καλή απόδοση, ο Πανθρακικός επικράτησε με 3-0 του Ορφέα Ξυλαγανής για την 1η Αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.

Το παιχνίδι από την αρχή είχε ξεκάθαρα φαβορί τον Πανθρακικό με τις δύο ομάδες να έχουν θέσει άλλωστε διαφορετικούς στόχους.  Ο Πανθρακικός «καρποφόρησε» την υπεροχή του στο 27΄ όταν ο Τρούπκος ανετράπη εντός περιοχής και ο Γκαϊδατζής άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι. Πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Πανθρακικός διπλασίασε τα τέρματα του με τον Νάνο, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας από τον Λεγάτο, κάνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα της Κομοτηνής συνέχισε την πίεση και βρήκε το δρόμο στα δίχτυα για Τρίτη φορά με τον Νάνο να είναι ο σκόρερ και τον Ρουμπιέ ο δημιουργός.  Ο Πανθρακικός έχασε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει περισσότερο τον δείκτη του σκορ και πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι του Σαββάτου με αντίπαλο την Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου.

Πανθρακικός (Γεμενετζής): Κεχαγιάς, Βιόπουλος, Καραγιαννίδης, Μέριτς, Τρούπκος, Κονόμι, Γιάζος, Καρασιούνας, Νάνος, Λεγάτος, Γκαϊδατζής. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Γεμενετζής, Ρουμπιές, Κρεμμύδας και Σαμή

Ορφέας Ξυλαγανής (Κυνηγόπουλος): Σαββίδης, Γιώτης, Ιωάννου, Ηλιόπουλος, Μπιλμπιλής, Τσιπλακίδης, Ματζιούνης, Κωνσταντής, Χατζίδης, Παπαγεωργίου, Χατζηγεωργίου. Αγωνίστηκαν ακόμα οι Μαρούντας, Μουσταφά και Βλάχος

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.