Νικη κορυφης για Πανθρακικο στο Ν. Σιδηροχωρι

Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου - Πανθρακικός 0-1

Σε ένα κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις εκατέρωθεν, ο Πανθρακικός πήρε τη νίκη στο Νέο Σιδηροχώρι επικρατώντας της τοπικής Δόξας με 0-1 σκαρφαλώνοντας για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ ΕΠΣ Θράκης. Σκόρερ του χρυσού τέρματος για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη ήταν ο Ζήσης Νάνος στο 40΄ μετά από σέντρα του Ρουμπιέ.

Πώς αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες

Ο Σπύρος Κουτσογιάννης επέλεξε τον Τσομπανόπουλο κάτω από τα δοκάρια, έχοντας στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Τρούπκο, Λεφή, Κυπιρτόγλου και Αμοιρόπουλο. Στα χαφ αγωνίστηκαν οι Κωσταρέλης και Δραγανίδης έχοντας αριστερά τον Κεφαλούκο, δεξιά τον Σιχλοιμίρη, μπροστά τον Μουρατίδη και μοναδικό προωθημένο τον Βάσκο.

O Νίκος Μπαχαρίδης ξεκίνησε στο βασικό σχήμα τον Κεχαγιά κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά τους Νάνο, Ζαγγούλο, Ζήκο και Παύλου, στα χαφ τους Τοπάλι, Τσιανάκα, οι οποίοι είχαν αριστερά τον Ρομπέρ, δεξιά τον Παπαδόπουλο και σε ρόλο δεκαριού τον Βιόπουλο ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Ρουμπιές.

Η εικόνα της αναμέτρησης

Το παιχνίδι δεν θύμιζε σε τίποτα την αναμέτρηση για τον θεσμό του κυπέλλου, με τη Δόξα να παρουσιάζεται πιο υποψιασμένη και διαβασμένη. Πρώτη απειλή ήταν από πλευράς Πανθρακικού με το σουτ του Τσιανάκα να καταλήγει στην αγκαλιά του Τσομπανόπουλου στο 5΄ με τους γηπεδούχους να απαντάνε με τον Μουρατίδη στο 21΄, το σουτ του οποίου κατέληξε πάνω από την εστία του Κεχαγιά. Η κλασσική ευκαιρία έλειπε από τις δύο ομάδες μέχρι το 40΄, όταν ο Νάνος εκμεταλλεύτηκε την σέντρα του Ρουμπιέ, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σπύρου Κουτσογιάννη, όπως ήταν λογικό, έκανε ακόμα πιο αισθητή την παρουσία της και έψαξε το τέρμα της ισοφάρισης, φτάνοντας πολλές φορές στην εστία του Κεχαγιά, χωρίς όμως να καταφέρει να το πετύχει. Πιο κλασσική ευκαιρία σημειώθηκε στο 87΄ μετά από ασυνεννοησία στην εστία του Πανθρακικού με τον Βάσκο να κάνει την προβολή και τον Ζήκο να απομακρύνει σωτήρια.

Το τελευταίο σφύριγμα του Διαιτητή της αναμέτρησης κ. Δρακίδη, βρήκε τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του Πανθρακικού να πανηγυρίζουν την νίκη και να προετοιμάζονται για το επόμενο παιχνίδι με την Ελπίδα Σαπών.

Από την άλλη, η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου έδειξε πως παρά την ήττα πως έχει «σφυγμό» και πως θα προσπαθήσει ενόψει της δύσκολης συνέχειας να σκαρφαλώσει εκ νέου στην κορυφή.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (Κουτσογιάννης): Τσομπανόπουλος, Τρούπκος, Αμοιρόπουλος, Λεφής, Κυπιρτόγλου, Κωσταρέλης, Κεφαλούκος (59΄ Παπακωνσταντίνου), Μουρατίδης (65΄ Κούτρας), Βάσκος, Δραγανίδης, Σιχλοιμίρης

Πανθρακικός (Μπαχαρίδης): Κεχαγιάς, Παύλου, Νάνος, Ζήκος, Ζαγγούλος, Τσιανάκας (59΄ Κονόμι), Παπαδόπουλος (35΄ Κυριαλάνης), Τοπάλι (87΄ Γιάζος), Ρουμπιές, Βιόπουλος, Ρομπέρ

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.