Νεος Προεδρος του Περιφερειακου Συμβουλιου ΑΜΘ ο Σωτηρης Μποταιτης (+Video)

Δεσμεύτηκε οι συνεδριάσεις να είναι πρότυπο δημοκρατικών και ουσιαστικών συζητήσεων

Νέο Προεδρείο εξέλεξε την Κυριακή 5 Μαρτίου το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου να αναδεικνύεται ο περιφερειακός σύμβουλος Έβρου κ. Σωτήριος Μποταΐτης.
 
Αντιπρόεδρος και Γραμματέας αναδείχθηκαν οι περιφερειακοί σύμβουλοι Έβρου και Ξάνθης κκ. Σταύρος Καβαρατζής και Χουσεΐν Μεχμέτ Ούστα.
 

Σωτήρης Μποταΐτης «Η αμεσότητα στην ενημέρωση των περιφερειακών συμβούλων και των πολιτών είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε»

Με την εκλογή του, ο νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Μποταΐτης δήλωσε σχετικά πως «η εκλογή μου στη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη και θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο και τους συναδέλφους μου για την πρόταση στο πρόσωπό μου και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλαν.
 
Θα εργαστώ για τη διατήρηση υψηλού επιπέδου στις συνεδριάσεις έτσι ώστε αυτές να αποτελούν πρότυπο δημοκρατικών και ουσιαστικών συζητήσεων. Η βελτίωση των λειτουργιών του Περιφερειακού Συμβουλίου, η αμεσότητα στην ενημέρωση των περιφερειακών συμβούλων και των πολιτών είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε».  

Χρήστος Μέτιος «Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες και τα προβλήματα της Περιφέρειάς» 

Μετά το πέρας των εκλογικών διαδικασιών, που περιελάμβαναν και την ανάδειξη των μελών της Οικονομικής Επιτροπής, ο κ. Μέτιος έκανε την παρακάτω δήλωση:
 
«Θέλω να συγχαρώ τα νέα μέλη του Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και καλό έργο στα νέα τους καθήκοντα.
 
Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία – όπως και με τους υπόλοιπους συναδέλφους – προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουμε τις ανάγκες και τα προβλήματα της Περιφέρειάς μας και να εργαστούμε για την ουσιαστική ανάπτυξη του τόπου μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.