Νεος κυκλος σεμιναριων Πρωτων Βοηθειων

Από το Παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

Το Παράρτημα Ροδόπης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης ξεκινά νέο κύκλο μαθημάτων Πρώτων Βοηθειών με θέμα: Βασική Υποστήριξη Ζωής και Αυτόματης Εξωτερικής Απινίδωσης (AED). Στην εκπαίδευση περιλαμβάνεται η Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡ.Π.Α.)
 
Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους τους πολίτες της Ροδόπης χωρίς καμία χρέωση.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητικές και πρακτικές ενότητες με στόχο την έγκαιρη αναγνώριση και αντιμετώπιση των κυριότερων απειλητικών περιστατικών για τη ζωή ενός ενήλικα.

Η εκπαίδευση, η οποία είναι βασισμένη στις τελευταίες οδηγίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης θα γίνει από πιστοποιημένους εκπαιδευτές στα γραφεία της Ομάδας στην Κομοτηνή.

Σε πρώτη φάση, η ΕΟΔ Ροδόπης προγραμματίζει δύο σεμινάρια, διάρκειας πέντε ωρών, στις 18 Ιανουαρίου 2017 και στις 2 Φεβρουαρίου 2017, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι κύκλοι μαθημάτων.

Στο θεωρητικό μέρος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αναλυτικά τα στάδια της καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και τον τρόπο αντιμετώπισης περιστατικών ξαφνικής καρδιακής ανακοπής χρησιμοποιώντας αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή. Στο πρακτικό κομμάτι θα εφαρμόσουν στην πράξη, όλα όσα έμαθαν στη θεωρία με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών.
 
Info
Για συμμετοχή στα σεμινάρια, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο κιν: 6974849749

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.