Νεος Δημαρχος Ιασμου ο Οντερ Μουμιν

Δήλωσε έτοιμος να υλοποιήσει το πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει εδώ και μήνες

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν στον Δήμο Ιάσμου με τον κ. Οντέρ Μουμίν να πιάνει το ποσοστό του 66% και να αναδεικνύεται ο νέος Δήμαρχος Ιάσμου, διαδεχόμενος μετά από 9 χρόνια τον κ. Καδή Ισμέτ.
 
Στην δεύτερη εκλογική μονομαχία, τέθηκαν αντιμέτωποι ο κ. Οντέρ Μουμίν, επικεφαλής της παράταξης «Εμπρός» και ο κ. Κυριάκος Αμούτζας, επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Αναγέννησης» με τον κ. Μουμίν να παίρνει συνολικά 5.893 ψήφους και το ποσοστό του 65,98% ενώ ο κ. Αμούτζας συγκέντρωσε 3.038 ψήφους και ποσοστό 34,02%.
 
Σε σχέση με τον πρώτο γύρο, ο κ. Μουμίν συγκέντρωσε 1800 ψήφους επιπλέον ενώ ο κ. Αμούτζας πήρε 350 ψήφους περισσότερες από αυτές που είχε καταφέρει να συλλέξει στον πρώτο γύρο.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η αποχή στον πρώτο γύρο  ήταν στο 51% ενώ στον δεύτερο γύρο έπιασε το 56%. 

Οντέρ Μουμίν «Θα ακολουθήσουμε το πρόγραμμα το οποίο έχουμε ετοιμάσει εδώ και μήνες» 

Ο επικεφαλής της παράταξης «Εμπρός» και νέος Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν μιλώντας στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στην κεντρική πλατεία Ιάσμου, τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο του και των συνεργατών, υποσχόμενος πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να έρθει ξανά η πρόοδος στην περιοχή. «Έχουμε λάβει μία ρητή, ισχυρή, αδιαπραγμάτευτη, αδιαμφισβήτητη και αταλάντευτη εντολή από τον λαό του Ιάσμου για να διοικήσουμε σύμφωνα με το πρόγραμμα μας» ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Μουμίν, ο οποίος μάλιστα δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον κ. Χρήστο Μέτιο για την εκλογή του στην Περιφέρεια ΑΜΘ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως παρά τις πολιτικές διαφωνίες του παρελθόντος δηλώνει πρόθυμος και υποχρεωμένος να συνεργαστεί για την ευημερία και πρόοδο της περιφέρειας.

Δεσμεύτηκε δε πως θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί προεκλογικά και για ό,τι αναγράφεται σε αυτό θα είναι υπόλογος στο τέλος της τετραετίας, τονίζοντας πως «έρχεται πλήρης κάθαρση και διαφάνεια στο Δήμο Ιάσμου» επισημαίνοντας πως η πόρτα του γραφείου του θα είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες.
 
Επιπλέον, «έστρεψε» τα βέλη στον επικεφαλής του συνδυασμού Όραμα Αναγέννησης» κ. Αμούτζα, λέγοντας πως «έχασε με απόλυτο και συντριπτικό τρόπο» καλώντας τον να μην ορκιστεί και να μην βρίσκεται στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, έτσι ώστε να σχηματιστεί μία διευρυμένη και επωφελή διοίκηση για τον τόπο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.