Νεων «Αρδας live 2010»

Ξεκίνησαν χθες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Νέων του Άρδα, διάρκειας 5 ημερών.
Αυλαία στην κεντρική σκηνή σήκωσαν οι: «Σταβέντο», Αλέξης Δέλτα, ) x-Nevma)+Dj, Κώστας-LAVA-Moλτσίδης και μαζί του οι (Αbbas, Σκοταδιστές, Tony Wizard Stanza).

 

Σήμερα στην κεντρική Σκηνή εμφανίζονται: Νίκος Πορτοκάλογλου, Νίκος Ζιώγαλας, Μανώλης Φάμελος και τα συγκροτήματα Μωρά στη Φωτιά και Χίλια Χρόνια.

 

Την Παρασκευή 30 Ιουλίου εμφανίζονται στην κεντρική σκηνή Γλυκερία, Μελίνα Ασλανίδου, Γιώργος Λιανός, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Δημήτρης Αναστασιάδης Sparx.

 

To Σάββατο 31 Ιουλίου στην κεντρική σκηνή Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και τα συγκροτήματα Ιmam Baildi, Μπλε.

 

Την Κυριακή 1 Aυγούστου στην κεντρική σκηνή, ο μεγάλος και διεθνώς αναγνωρισμένος συνθέτης Γκόραν Μπρέκοβιτς και η Ζωή Τηγανούρια.

Ήδη η κεντρική σκηνή έχει πάρει την θέση της ενώ παράλληλα ετοιμάζεται η εγκατάσταση της πεζογέφυρας που θα οδηγεί στην σκηνή και τις νησίδες. Χθες η οργανωτική επιτροπή ενημέρωσε τα μέσα στο χώρο του φεστιβάλ για την πορεία των προετοιμασιών και διαβεβαίωσε ότι και φέτος το φεστιβάλ του Άρδα θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρώτοι κατασκηνωτές έχουν ήδη καταφθάσει στον χώρο των εκδηλώσεων όπως επίσης και ότι φορτηγά του Δήμου Βύσσας ενισχύουν την γέφυρα του ποταμού για να αποφευχθούν προβλήματα πλημμυρών κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων

Oι Μεγάλες συναυλίες στην κεντρική σκηνή του ΑΡΔΑ 2010.

Τετάρτη 28 Ιουλίου έως Κυριακή 1 Αυγούστου 2010… “16η Συνάντηση Νέων Άρδα 2010”. Το φεστιβάλ επανέρχεται δυναμικά και τολμά ένα μεγάλο και σημαντικό βήμα… αποκτά Βαλκανική ταυτότητα! Το ποτάμι του πολιτισμού, σημείο αναφοράς και δημιουργικής προοπτικής με συμμετοχή αξιόλογων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, πολλών μουσικών σχημάτων σε συνδυασμό με παράλληλες δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες!

 

Μία πρώτη γεύση μουσικών επιλογών γι αυτούς που αγαπούν και στηρίζουν το θεσμό:

ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ
Πορτοκάλογλου – Ζιώγαλας – Φάμελος – Μωρά στη Φωτιά.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ
Γλυκερία – Μελίνα Ασλανίδου – Λιανός – Ελεονώρα Ζουγανέλη – Δ. Αναστασιάδης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ
Γαλάνη – Τσαλιγοπούλου – Imam Baildi – ΜΠΛΕ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Goran Bregovic – Ζωή Τηγανούρια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.