Νεοι βανδαλισμοι σε καταλυματα αδεσποτων στη Νυμφαια

Και ενώ τα πνεύματα, μεταξύ των «αντικρουόμενων ομάδων» έχουν κατευναστεί σχετικά το τελευταίο διάστημα, δεν συμβαίνει το ίδιο με τα περιστατικά της δράσης των γνωστών – αγνώστων της πόλης με «θύματα» τα αδέσποτα.
 
Τα περιστατικά δηλητηριάσεων συνεχίζονται, τόσο εντός της Κομοτηνής όσο και στα πέριξ αυτής, ενώ για ακόμα μία φορά σημειώθηκε περιστατικό βανδαλισμού των καταλυμάτων που έχουν φτιάξει συμπολίτες μας στην περιοχή της Νυμφαίας για τα αδέσποτα που ζουν στην εν λόγω περιοχή.
 

Το τελευταίο διάστημα, όπως καταγγέλλουν τα μέλη της Φιλοζωικής Κομοτηνής, κάποιος ή κάποιοι «ευσυνείδητοι» προφανώς συμπολίτες, μετά από ένα ολιγοήμερο διάλειμμα, επέστρεψαν στις παλιές πρακτικές τους, καταστρέφοντας τα καταλύματα που έχουν φτιάξει συμπολίτες μας που φροντίζουν τα περίπου 30 αδέσποτα σκυλιά που ζουν εκεί, αλλά και τους κουβάδες με το νερό και το φαγητό που έχουν τοποθετηθεί.
 
Μάλιστα όπως επισημαίνει η Φιλοζωική οι εν λόγω «ευσυνείδητοι» επιλέγουν να δρουν τις πολύ πρωινές ώρες ούτως ώστε να μην πιαστούν «επ’ αυτοφώρω», γεγονός ωστόσο που δεν εμποδίζει τα μέλη της Φιλοζωικής αλλά και τους ανθρώπους που καθημερινά φροντίζουν τα αδέσποτα της περιοχής να βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίησή τους.
 
Πολιτισμός σε άνθιση… όπως επισημαίνει και η Φιλοζωική! Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.