Νεοι αντιδημαρχοι στους Δημους Ιασμου και Αρριανων

Αλλάζουν δύο εκ των τεσσάρων αντιδημάρχων του Δήμου Ιάσμου, καθώς και δύο εκ των τεσσάρων αντιδημάρχων του Δήμου Αρριανών.
 
Έτσι στον Δήμο Ιάσμου Αντιδήμαρχοι ορίζονται οι Ερκάν Χαλήμ και Εργούν Μεμεταλή, ενώ στο Δήμο Αρριανών οι Άρρεν Σαλή Ομέρ και Χουσεΐν Ιρφάν. 

Οι νέοι αντιδήμαρχοι Ιάσμου και Σώστη 

Αναλυτικότερα με απόφαση του Δημάρχου Ιάσμου κ. Ισμέτ Καδή ορίζεται ο κ. Ερκάν Χαλήμ του Σαμή, κάτοικος Ιάσμου, Αντιδήμαρχος κατά τόπο αρμόδιος για τη δημοτική ενότητα Ιάσμου, στη θέση του παραιτηθέντος κ. Σαμπρή Ομέρ του Μουμίν, για το χρονικό διάστημα από 01-09-2016 έως 28-02-2017
 
Με την ίδια απόφαση ο Εργούν Μεμεταλή, κάτοικος Μίσχου, ορίζεται στη θέση του παραιτηθέντος κ. Ναδήρ Ιδρύς του Αρήφ , Αντιδήμαρχος κατά τόπο για τη δημοτική ενότητα Σώστου για το χρονικό διάστημα από 01-09-2016 έως 28.02.2017. 

Οι νέοι αντιδήμαρχοι Αρριανών και Φιλλύρας 

Αντίστοιχα, μετά την παραίτηση των Μεμέτ Χαλήτ και Αχμέτ Τζεμήλ ο Δήμαρχος Αρριανών Αμέτ Ριτβάν ορίζει Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Αρριανών τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Άρρεν Σαλή Ομέρ του Μουσταφά από 1-9-2016, στον οποίο παρέχεται αντιμισθία
 
Επίσης ορίζει τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας Χουσεΐν Ιρφάν του Φειμ, ως Αντιδήμαρχο του Δήμου Αρριανών από 01-09-2016 , στον οποίο παρέχεται αντιμισθία ορίζοντάς τον Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Φιλλύρας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.