Νεο «σπιτι» για τον Μοτοσυκλετιστικο Ομιλο Κομοτηνης

Σε δύο ιστορικές αποθήκες στον χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού Κομοτηνής

Με γλέντι, μουσική και πολλές μηχανές πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής 7 Μαΐου τα εγκαίνια του νέου χώρου του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Κομοτηνής, δίπλα στο σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης.
 

Πάνω από 200 άτομα, από λέσχες από Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Αλεξανδρούπολη, Χρυσούπολη, Ξάνθη, Καβάλα, Σέρρες, Δράμα, Άγιο Αθανάσιο Δράμας, Θεσσαλονίκη, Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και την ομάδα της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας «Γυναίκα και Μοτοσυκλέτα», καθώς και επισκέπτες από την Τουρκία, συγκεντρώθηκαν στο χώρο για να γιορτάσουν το καινούριο «σπίτι» του Ομίλου, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.
 

«Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα και ένα στοίχημα με τον εαυτό μας» σημείωσε η πρόεδρος του Ομίλου κ. Ιωάννα Πουρνάρα, που τόνισε πως παραχωρήθηκαν στον Όμιλο δύο πολύ ιστορικά κτίρια από τη ΓΕΟΣΕ, χτισμένα το 1900, και με πολύ προσωπική εργασία, κόπο και μεράκι κατάφεραν να επισκευάσουν μερικώς το ένα,  ώστε να λειτουργούν και να κάνουν τις δραστηριότητές τους.
 

Ο καινούριος χώρος θα τους βοηθήσει να συνεχίσουν όλες τις δράσεις τους, αλλά με δεδομένο ότι κάθε τι καινούριο φέρνει και μια νέα αρχή, σημείωσε η κ. Πουρνάρα, έχουν πολλές ελπίδες για το μέλλον και την προσέλκυση νέων μοτοσυκλετιστών στο σύλλογο. «Ο τόπος είναι καταπληκτικός, η τοποθεσία είναι καταπληκτική και ελπίζουμε να προσελκύσουμε νεαρά άτομα» σημείωσε, τονίζοντας πως τα νεότερα παιδιά διστάζουν να αποφασίσουν να ενταχθούν σε κάποιο σύλλογο, όμως το τελευταίο διάστημα βλέπουν μια εισροή νέων μελών, και ευελπιστούν με τον καινούριο χώρο να τα πολλαπλασιάσουν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.