Νεο ΔΣ και εκδηλωσεις απο τη Φιλοπτωχο Κομοτηνης

Πρόεδρος η Σμαράγδα Μπραντζουκάκη

Τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες του Σωματείου «Φιλόπτωχος Αδελφότης Κυριών Κομοτηνής» και την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018  συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο με διετή θητεία. Η σύνθεση του νέου ΔΣ έχει ως εξής:
 
Πρόεδρος: Σμαράγδα Μπραντζουκάκη
Αντιπρόεδρος:  Βάγια Σερέτη
Γεν. Γραμματέας:   Ευγενία Κούτρα
Αναπλ. Γεν. Γραμματέας: Αναστασία Τιλκιτζή
Ταμίας: Μαρία Χαριτωνίδου
Αναπλ. Ταμίας: Ροδούλα Παπαγιαννάκη
Μέλη:  Λούλα Τσένη, Χαρούλα Σιβρίδου, Πωλίνα Δόλωμα, Σεβαστιανή Μοσχοπούλου, Ελένη Τακά
Για την εξελεγκτική επιτροπή: Ροδούλα Βαφειάδου, Μαρούλα Τσιαλίκη, Ερμιόνη Τσιμπερίδου
 
Δοθείσης ευκαιρίας αξίζει να σημειωθεί ότι το Σωματείο προγραμμάτισε και τις δράσεις του για το προσεχές διάστημα. Συγκεκριμένα στις 16 Μαρτίου 2018, ημέρα Παρασκευή, στους Δ΄ Χαιρετισμούς, τα μέλη του Σωματείου θα μεταβούν στον Ίασμο για να παρακολουθήσουν την παράκληση στην Παναγία. Ώρα αναχώρησης 17΄.15΄μ.μ. από το ΚΤΕΛ Κομοτηνής, με στάση και στο ΙΚΑ. Θα προηγηθεί επίσκεψη και ξενάγηση στο Λαογραφικό Μουσείο Ιάσμου, ένα από τα πιο αξιόλογα της περιοχής μας. Μετά την παράκληση θα ακολουθήσει μικρή γιορτή (ουζάκι με νηστήσιμα) σε γνωστό κέντρο του Ιάσμου Αρνεμούσι με παραγγελία και προσιτή τιμή κατ’ άτομο. Η τιμή συμμετοχής για τη μετάβαση και επιστροφή είναι 3 ευρώ. Για όποιες έχουν πρόβλημα, υπάρχει πρόβλεψη για τη μεταφορά τους με Ι.Χ.
Επίσης στις 18 Μαρτίου 2018, ημέρα Κυριακή και ώρα 20.00 τα μέλη του Σωματείου καλωσορίζουν την άνοιξη με συζύγους ή φίλους, με ανθισμένες αμυγδαλιές και άλλα λουλούδια της εποχής, με μουσική και χορό, στη Λέσχη Κομοτηναίων. Θα υπάρχει και νηστήσιμο φαγητό. Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο 15 ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2531036972 ή 6942270027.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.