Νεκρος σε τροχαιο δυστυχημα ο Ξυλαγανιωτης Θανασης Γιανναρακης

Το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο στον επαρχιακό δρόμο Ξυλαγανής – Ιμέρου

Ο 80χρονος Ξυλαγανιώτης συμπολίτης μας Θανάσης Γιανναράκης έχασε την ζωή του το απόγευμα της Τετάρτης σε τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα στον επαρχιακό δρόμο Ξυλαγανής – Ιμέρου.
 
Σύμφωνα με το επίσημο αστυνομικό δελτίου, «Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο, που οδηγούσε ο 80χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του».
 
Την ταυτότητα του 80χρονου επιβεβαίωσε σε σχετική της ανάρτηση η σελίδα «Ξυλαγανή, παλιά και νέα» η οποία αποχαιρέτησε τον μπάρμπα Θανάση όπως τον φώναζαν συγγενείς και φίλοι με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό αντίο.
 
Όπως έγραψαν συγκεκριμένα οι διαχειριστές της σελίδας, φίλοι και συγγενείς του μπάρμπα Θανάση «Η σελίδα σήμερα πενθεί. Κόπηκε το νήμα της ζωής για τον κυρ Θανάση Γιανναράκη χτες το απόγευμα. Ήταν οδηγός σε μηχανάκι που ενεπλάκη σε ένα τροχαίο δυστύχημα στον δρόμο Ξυλαγανής- Ιμέρου. Πατέρας και φίλος και συγγενής όλων των συνδιαχειριστών της σελίδας. Αιωνία σου η μνήμη μπάρμπα Θανάση. Στον παράδεισο που θα πας, θα βρεις πολλούς γκαϊντατζήδες για τα αγαπημένα σου ζωναράδικα».
 
Ο 80χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, ενώ η κηδεία του πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία Ξυλαγανής χθες το μεσημέρι.
 
Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλαγανής Ροδόπης.
 
Καλό του παράδεισο! ΠτΘ

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.