Νεκρη μια δεκαχρονη μαθητρια
Περίπου στις 19:00 στην επαρχιακή οδό Κομοτηνής-Ροδίτη στο ύψος του καταστήματος επίπλων «Κατσικάκη» σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα όταν δυο ΙΧ επιβατηγά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά.
Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του ένα 10χρονο κοριτσάκι που επέβαινε στο ένα όχημα, μαζί με 4 ακόμη συνομήλικα αγόρια κι ένα 39χρονο ημεδαπό. Δύο από τα αγόρια τραυματίστηκαν σοβαρά και δύο ελαφρά. Με ελαφρά τραύματα νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Κομοτηνής ο 39χρονος όπως κι ο 57χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος.
Τα αίτια της σύγκρουσης , σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αποδίδονται σε αντικανονική προσπέραση του ενός οχήματος με συνέπεια να συγκρουστεί με το άλλο αυτοκίνητο που διερχόταν στο ρεύμα προς Κομοτηνή και στο οποίο επέβαιναν πέντε παιδιά από τον οικισμό του Βάκου με προορισμό φροντιστήριο της Κομοτηνής.
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
