Νεες κυκλοφοριακες ρυθμισεις στην Κομοτηνη

Απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στην Εγνατίας πλην των κατασκευασμένων εσοχών

Μια σειρά από κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που εγκρίθηκαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής σε προηγούμενη συνεδρίασή του, έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Κομοτηνής.
 
Η κυριότερη από αυτές είναι η απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε τμήματα της οδού Εγνατίας, δηλαδή σε όλο το μήκος της οδού Εγνατίας πλην των κατασκευασμένων εσοχών όπου θα επιτρέπονται η στάση και η στάθμευση, ενώ οι υπόλοιπες αφορούν απαγορεύσεις και ρυθμίσεις σε συγκεκριμένες θέσεις στην πόλη. 

Συγκεκριμένα το συμβούλιο αποφάσισε τα εξής: 

1.Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης σε τμήματα της οδού Εγνατίας, ήτοι σε όλο το μήκος της οδού Εγνατίας πλην των κατασκευασμένων εσοχών όπου θα επιτρέπονται η στάση και η στάθμευση.
2.Την επέκταση του χώρου εισόδου εξόδου οικοδομής επί της Λ Ηρώων 108 – Αθ. Μαλετσίδη, ώστε αυτή να καλύπτει το 50% της όψης της οικοδομής επί της οδού Αθ. Μαλετσίδη.
3.Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης μπροστά από την δυτική είσοδο του Νεκροταφείου Μέστανλη.
4.Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος εμπρός από την δίοδο πρόσβασης σε ιδιωτικό  χώρο στάθμευσης  οικοδομής επί της οδού Κουντουριώτη 64.
4. Την δέσμευση μίας θέσης στάθμευσης  ΑΜΕΑ  επί της οδού Δομεστίχου μπροστά από την είσοδο του 3ου Νηπιαγωγείου, για εξυπηρέτηση ατόμων ΑΜΕΑ.
5. Την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης κάθε οχήματος εμπρός από την δίοδο πρόσβασης σε ιδιωτικό  χώρο στάθμευσης της  οικοδομής επί της οδού Κούλογλου 2 & Γ. Νικολάου.
6. Τον καθορισμό θέσης φορτοεκφόρτωσης  στην  οδό  Αγχιάλου στο τμήμα από την οδό Ελευθερίου Ψάλτη έως είσοδο ΣΟΑ. Η ακριβής θέση και οι διαστάσεις θα καθορισθούν από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.