Νεες επιτυχιες στο Μπατμιντον για το ΑΣ Δημοκριτειο

3η θέση για τους Κ. Τζεβελεκίδη και Ε. Στρουμπή στο διπλό αντρών

Νέα επιτυχία για το τμήμα Μπάτμιντον του ΑΣ Δημοκρίτειο! Την Κυριακή 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Σιδηρόκαστρο Σερρών η νεοσύστατη κατηγορία για το άθλημα του Μπάτμιντον , η Κ 22, στην οποία το τμήμα του ΑΣ Δημοκρίτειο συμμετείχε με 2 αθλητές, τους Κώστα Τζεβελεκίδη και τον Ευάγγελο Στρουμπή.
 
Οι αθλητές κατέκτησαν την 3η θέση στο διπλό αντρών και ο Τζεβελεκίδης κατέκτησε επίσης την 3η θέση και στο διπλό μικτό, αγωνιζόμενος με την Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου, αθλήτρια του Φ.Ο.Π. Πύργου και παράλληλα φοιτήτρια του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Κομοτηνής.
 

Την 1η θέση στο απλό και τη 2η στο διπλό ανδρών  κατέκτησε ο αθλητής του Ρούπελ Σιδηροκάστρου και επίσης φοιτητής στο Δ.Ο.Σ.Α. Κομοτηνής, Πασχάλης Μελικίδης.
 
Η επιτυχία αυτή έρχεται να προστεθεί στην πρόσφατη παρουσία του Τμήματος Μπάτμιντον του ΑΣ Δημοκρίτειο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών Γυναικών και εφήβων που προηγήθηκε μόλις πριν μια εβδομάδα, πάλι στον ίδιο χώρο του κλειστού δημοτικού γυμναστηρίου στο Σιδηρόκαστρο Σερρών,  όπου είχαμε θετική παρουσία με την είσοδο στην 8άδα στο μικτό εφήβων με την Δήμητρα Αποστόλου και την πολύ καλή παρουσία των Καλλιγά Χρίστο , Αλκιβιάδη Γεωργιάδη και Ευάγγελου Στρουμπή που αγωνίστηκαν στα κυρίως σχήματα των αγωνισμάτων τους.
 
Οι αγωνιστικές «υποχρεώσεις» του Τμήματος Μπάτμιντον βέβαια δεν σταματούν εδώ καθώς το επόμενο ραντεβού δίνεται σε 2 περίπου εβδομάδες στην Πορταριά Πηλίου στο Βόλο, όπου θα διεξαχθεί το πανελλήνιο ομαδικό πρωτάθλημα εφήβων .

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.