Νεα προταση στην ανδρικη και γυναικεια μοδα

Σε μια λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής τα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος Mateossian, το οποίο λειτουργεί, με νέο πλέον αέρα και το δικό του μοναδικό στίγμα, εδώ και 20 μέρες στην πόλη της Κομοτηνής. Στο ανακαινισμένο τριώροφο κατάστημα 500 τετραγωνικών, διαμορφωμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις, μπορεί να εξυπηρετηθεί κι ο πιο απαιτητικός καταναλωτής και να βρει τα πιο αγαπημένα κι εγγυημένα ονόματα στην ανδρική και γυναικεία μόδα στο καθημερινό και στο επίσημο κλασικό ντύσιμο.

Ο κ. Στεπάν Ματεοσιάν μιλώντας για το ανακαινισμένο κατάστημα τόνισε ότι ήταν κάτι που το απαιτούσε η αγορά της Κομοτηνής και ήδη τα πρώτα δείγματα ανταπόκρισης είναι θετικά. «Πρόκειται για ανακαίνιση που κάναμε στο παλιό μας κατάστημα. Μετά τη μεταφορά του Benetton στο πολυώροφο κατάστημα της πλατείας, δόθηκε η δυνατότητα πλέον να ανακαινίσουμε και το κατάστημα Mateossian, όπως το θυμούνται οι παλαιότεροι, να το επαναφέρουμε στην παλιά του διάσταση και, φυσικά, να το ανανεώσουμε. Ήταν μια κίνηση επιβεβλημένη, το απαιτούσε η αγορά και ήδη τα πρώτα δείγματα που μας έδωσε το καταναλωτικό κοινό ήταν θετικά».

Ο κ. Ματεοσιάν δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους καταναλωτές της Κομοτηνής και τους πελάτες, που εδώ και 20 μέρες περίπου που λειτουργεί το κατάστημα, ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. «Έχουμε ξεπεράσει τις προσδοκίες μας. Αποτελεί μεγάλη συγκίνηση για μας, γιατί αυτά τα καταστήματα για μένα και για τον αδερφό μου είναι σαν παιδιά μας. Γίνονται με πολύ κόπο, με μεγάλη προσπάθεια και φυσικά, όταν τα αποτελέσματα είναι καλά και ακούς επαίνους γι’ αυτό που έχεις κάνει, είναι φυσικό να νιώθεις πολύ μεγάλη ικανοποίηση».

Ο πρώτος όροφος του καταστήματος στεγάζει το γυναικείο τμήμα με ρούχα επώνυμων οίκων, το οποίο και αποτελεί την καινούργια πρόταση στη γυναικεία μόδα στην Κομοτηνή. Το ανδρικό τμήμα αποκλειστικά με κουστούμια βρίσκεται στο υπόγειο, ενώ στο ισόγειο φιλοξενούνται είδη sport wear, τζιν, βαμβακερά παντελόνια, μπουφάν για το καθημερινό ντύσιμο.

«Νομίζω ότι και ο πιο απαιτητικός καταναλωτής της Κομοτηνής μπορεί να εξυπηρετηθεί αυτή τη στιγμή στην Κομοτηνή χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθεί σε άλλες αγορές.

Ουσιαστικά δηλαδή, συμπεριλαμβανομένων και των υπόλοιπων καταστημάτων της αγοράς, νομίζω ότι η Κομοτηνή πλέον μπορεί να εξυπηρετήσει κάθε είδους απαιτήσεις»
κατέληξε ο κ. Ματεοσιάν.

Σ.Χ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.