Νεα προσθηκη στο ροστερ του Πανθρακικου ο Καλογρανας

Συνεχίζεται η δημιουργία ενός κορμού από Κομοτηναίους ποδοσφαιριστές

Ο Πανθρακικός συνεχίζει προσηλωμένος στο πλάνο του κτίζοντας έναν κορμό Κομοτηναίων ποδοσφαιριστών, γύρω από τον οποίο θέλει να φτιάξει τον Πανθρακικό της επόμενης ημέρας. Η πιο πρόσφατη προσθήκη αποτελεί ο Αδάμ Καλογρανάς, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πιο ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές της περιοχής έχοντας δώσει – παρά το νεαρό της ηλικίας του – ήδη τα διαπιστευτήρια του σχετικά με την ποδοσφαιρική του αξία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Πανθρακικού «Η διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αδάμ Καλογρανά.Ο Αδάμ είναι ακόμα ένα μέλος του ποδοσφαίρου της Ροδόπης, πάνω στους οποίους κτίζεται ο νέος Πανθρακικός. Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος αλλά και ως πλάγιος αμυντικός.

Γεννήθηκε στις 28 Απριλίου του 2002 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, από οπου μετακόμισε στην Ξάνθη αγωνιζόμενος στην Κ15 και Κ17 του ΑΟ Ξάνθης. Η επιστροφή του στα γήπεδα της Ροδόπης τον βρήκε στον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου, όπου πανηγύρισε το νταμπλ ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα της Δόξας Γρατινής.

Καλωσορίζουμε τον Αδάμ στην μεγάλη Πράσινη οικογένεια και του ευχόμαστε πολλές Πανθρακικές επιτυχίες…»

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.