Νεα και δημιουργικη αρχη για τα μελη του Συλλογου «Αγιων Θεοδωρων»

Απαρατήρητα

Στη νέα τους στέγη, μετακόμισαν από χθες, τα μέλη του Συλλόγου Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Άγιοι Θεόδωροι», κάνοντας πραγματικότητα ένα όνειρο πολλών ετών.
 
Όπως ανακοίνωσαν με σχετική ανάρτηση στα social media του Συλλόγου «μετά από προσπάθειες πολλών ετών, το όνειρο μας για το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας “αξίΖΩ” πραγματώθηκε». Η αρχή έγινε με αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων, ενώ τα επίσημα εγκαίνια των εγκαταστάσεων θα πραγματοποιηθούν μετά το Πάσχα.
 
Τα μέλη του Συλλόγου δεν έχασαν καιρό, αξιοποιώντας αμέσως τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και ανέσεις που προσφέρει το νέο κτίριο, ξεκινώντας τα δημιουργικά εργαστήρια που πραγματοποιούνται, μεταξύ αυτών και το εργαστήρι προετοιμασίας των πασχαλινών λαμπάδων του συλλόγου, που φέρουν την υπογραφή και το μεράκι των ίδιων των μελών του.
 
Εντυπωσιακές, πολύχρωμες, χαρούμενες και αισιόδοξες… όσα συναισθήματα δηλαδή ευχόμαστε ακριβώς στα μέλη του Συλλόγου να φιλοξενήσει αυτή η νέα τους στέγη. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.