Νεα ηττα για την ΑΕ Κομοτηνης

Παμβοχαϊκός-ΑΕ Κομοτηνής 3-0 - Κέρδος η συμμετοχή του 16χρονου Νίκου Γκόνα

Εξαρχής η αποστολή της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής ήταν δύσκολη το απόγευμα της Τετάρτης κόντρα στον Παμβοχαϊκό. Ο λόγος δεν ήταν μόνο η δυναμικότητα του αντιπάλου αλλά και τα προβλήματα της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Νίκο Χριστόφα.
 
Παρόλα αυτά, όπως λέει ο λαός «ουδέν κακόν αμιγές καλού» και η εξέλιξη αυτή έδωσε τη δυνατότητα να πάρει συμμετοχή ο 16χρονος Νίκος Γκόνας, ο οποίος μάλιστα πήρε και δύο πόντους.
 
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο σετ, κατακτώντας το με χαρακτηριστική ευκολία με 25-16 αλλά στη συνέχεια οι «Κιτρινόμαυροι» τους έβαλαν δύσκολα, χάνοντας τα επόμενα δύο σετ με 25-23 και 25-22.

Η εικόνα της 20ης αγωνιστικής

Το ντέρμπι της αγωνιστικής αποδείχθηκε μόνο ντέρμπι στα χαρτιά, καθώς η ΑΕΚ πέρασε σαν σίφουνας από την Αλεξανδρούπολη, επικρατώντας του τοπικού Εθνικού με 3-0, κάνοντας τεράστιο βήμα παραμονής και οδηγώντας παράλληλα τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο δρόμο της Α.Ε. Κομοτηνής στην ψυχοφθόρα διαδικασία των Play Out.
 
Στα εναπομείναντα παιχνίδια, η ΑΕΚ, η οποία έχει πλέον 17 βαθμούς, υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική την Κηφισιά και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της κόντρα στον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena ενώ ο Εθνικός που βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 13 βαθμούς αντιμετωπίζει στην Αθήνα τον Παναθηναϊκό και υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής.
 
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από την Σύρο, επικρατώντας του τοπικού Φοίνικα με 3-0. Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Κηφισιάς κόντρα στον Ολυμπιακό το απόγευμα της Πέμπτης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.