Νεα επιδεινωση του καιρου τα Θεοφανεια

Χιονόπτωση και δυνατοί άνεμοι στα βόρεια της χώρας σύμφωνα με την ΕΜΥ

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται από την Πέμπτη σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Πιο συγκεκριμένα η επιδείνωση θα ξεκινήσει από την Πέμπτη οπότε και θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά της χώρας. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα ενταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας και θα σημειωθούν ακόμη και χιονοπτώσεις σε βόρειες περιοχές της χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, οι οποίοι αργά το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε πτώση στα βόρεια.

Ανήμερα των Θεοφανείων , Παρασκευή, θα έχουμε νεφώσεις με χιόνια στα ορεινά σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Σταδιακά από το απόγευμα του Σαββάτου αναμένεται ύφεση των φαινομένων.
Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί 5 με 7.  Η θερμοκρασία θα είναι σε χαμηλά επίπεδα και θα σημειώσει πτώση από Βορρά σε Νότο. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.