Νεα διοικηση για τον ελαιοκομικο συνδεσμο Μαρωνειας

Τα μέλη συναντήθηκαν και συζήτησαν με τον δήμαρχο, Γιάννη Σταυρίδη

Συνάντηση με το νέο πρόεδρο του δραστήριου Ελαιοκομικού Συνδέσμου Μαρώνειας, κ. Κώστα Κούκο και το μέλος της νέας διοίκησής του, κ. Στέφανο Δαρανά, πραγματοποίησε στο δημοτικό κατάστημα της Ξυλαγανής ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών, κ. Γιάννης Σταυρίδης.Ο νέος Πρόεδρος περιέγραψε στο Δήμαρχο τα σχέδια του συνεταιρισμού για την προώθηση του μοναδικού και βραβευμένου «Ελαιολάδου Μαρώνειας», την τυποποίησή του και την προώθησή του στις αγορές.
 
Ο Δήμαρχος με τη σειρά του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο ΔΣ το οποίο υπό την προεδρεία του κ. Σταμάτη Κούνιου έκανε σημαντικά βήματα στη δημιουργία ταυτότητας του Μαρωνείτικου λαδιού. «Αυτό είναι και το στοίχημα του Συνδέσμου, ο οποίος υπό την καθοδήγηση του νέου Προέδρου που διατέλεσε επί πολλά χρόνια μέλος της Διοίκησης αλλά και Πρόεδρος της ΕΑΣ Ν Ροδόπης, θα έχει ανοδική και πετυχημένη πορεία με τον Δήμο να στέκεται αυτονοήτως δίπλα του όπου του ζητηθεί», σημείωσε ο κ. Σταυρίδης.
 
Το βραβευμένο για την ποιότητά του, λάδι της Μαρώνειας, αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για το Δήμο Μαρώνειας Σαπών για πάρα πολλά χρόνια. Πλέον μένει να κάνει το επόμενο βήμα στον τομέα της τυποποίησης και της διάθεσής του στις διεθνείς αγορές, προκειμένου να δημιουργήσει περαιτέρω προστιθέμενη αξία στην αγροτική οικονομία του τόπου μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.