Να αξιοποιηθουν τα τοπικα στελεχη στην μοναδα της ΔΕΗ
Κατηγορηματικός στο θέμα της στελέχωσης της Μονάδας Φυσικού Αερίου της ΔΕΗ από ντόπιο εξειδικευμένο προσωπικό, εμφανίστηκε με σχετικές δηλώσεις του ο Νομάρχης Ροδόπης κ. Άρης Γιαννακίδης.
Ο Νομάρχης διαπίστωσε κινήσεις για την προώθηση της συνεργασίας του εργοστασίου με στελέχη εκτός περιοχής που θα εργαστούν για την ποιοτική αναβάθμιση της Μονάδας.
«Και ποιότητα στο ντόπιο στελεχιακό δυναμικό υπάρχει και αυτό μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη Μονάδα» σημείωσε εμφατικά, επαναλαμβάνοντας την εκφρασμένη θέση τόσο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης όσο και του συνόλου των θεσμικών φορείς του νομού για την αξιοποίηση του γηγενούς δυναμικού «που έχει αποκτήσει στη διάρκεια του χρόνου και εμπειρία και εξειδίκευση».
Ν.Δ
Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
