Μουσικο Οδοιπορικο για τη γιορτη των Ενοπλων Δυναμεων

Κατάμεστο το Μέγαρο Μουσικής

Από επιτυχία στέφθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου, η μουσική εκδήλωση από την Στρατιωτική μπάντα της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας και την Χορωδία του Γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής της  Μητρόπολης Μαρώνειας και Κομοτηνής, στο Μέγαρο Μουσικής.
 

Με την ευκαιρία της γιορτής των Εσοδίων της Θεοτόκου, μια μέρα κατά την οποία παράλληλα γιορτάζουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις, πλήθος κόσμου έσπευσε να παρακολουθήσει το όμορφο αυτό μουσικό οδοιπορικό που συνέθεσαν τα δύο αυτά μουσικά σχήματα.
 

Σε ένα κατάμεστο Μουσικό Μέγαρο, ο διοικητής της 21ης Τ.Θ Ταξιαρχίας Ιππικού «ΠΙΝΔΟΣ», Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Μπόγδος, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, αναφέρθηκε εν συντομία στο ιστορικό της καθιέρωσης της γιορτής των Ενόπλων Δυνάμεων και ευχαρίστησε εκτός από τις υπόλοιπες τοπικές αρχές, τον Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα τόσο για την αγαστή συνεργασία όσο και για τη συμμετοχή του γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Ιεραποστολής.
 

Εν συνεχεία, ο Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων αναφέρθηκε στη σημασία της γιορτής των Εσοδίων καθώς και στη σπουδαιότητα της υπηρεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ ευχαρίστησε τον Ταξίαρχο κ. Ιωάννη Μπόγδο που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «πάντοτε πλαισιώνει οποιαδήποτε θρησκευτική εκδήλωση».
Τέλος, έκανε μια σύντομη αναφορά στους σκοπούς του Γραφείου Εσωτερικής και Εξωτερικής Πολιτικής της Μητρόπολης, μέρος του οποίου αποτελεί η χορωδία υπό την διεύθυνση του καθηγητή κ. Γεώργιου Πενέτη.
 

Μετά το πέρας του προγράμματος απονεμήθηκαν αναμνηστικά στους συμμετέχοντες από τον Μητροπολίτη κ. Παντελεήμονα και τον Διοικητή της 21ης Τ.Θ. Ταξιαρχίας Ιππικού «ΠΙΝΔΟΣ».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.