Μουσικη «διαδηλωση» των μοντερνων γκρουπ του Ωδειου Συκακη

Στο καφέ μπαρ «Οχτώ»

Στο καφέ Μπαρ «Οχτώ» συναντήθηκαν ξανά μετά από την πρώτη τους συνάντηση τον περασμένο Νοέμβριο, οι μεγαλύτεροι μαθητές του μοντέρνου τμήματος του Ωδείου Μ. Συκάκη την Τετάρτη 20 Απριλίου.
 
Οι μαθητές του κ. Μπάμπη Συκάκη, μία ανάσα πριν από τις Πανελλήνιες εξετάσεις, χωρίστηκαν σε τέσσερα γκρουπ και διασκέδασαν με πολύ ροκ μουσική. Σκοπός της βραδιάς πέραν της διασκέδασης η συνεργασία μεταξύ των νεαρών μουσικών, που έχει ήδη δώσει απτά αποτελέσματα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα δύο παλαιότερα εκ των τεσσάρων γκρουπ, των Dukes και των Cutting Edge, που έχουν δημιουργήσει πλέον μία φιλία, απτή πάνω στη σκηνή, και παίζουν με διάθεση να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, αλλά και να περάσουν καλά.
 
Τα δύο ροκ σχήματα που άνοιξαν την βραδιά αποτελούνται από τους: Νίκη Πορτοκάλογλου στην κιθάρα, Λύντα Αγγελοπούλου στην κιθάρα και τη φωνή, τον Λάζαρο Ευφραιμίδη στα drums, την Αλεξάνδρα Χατζηπέτρου στην κιθάρα και τον Γιώργο Ευθυμίου στην κιθάρα.

Την σκυτάλη έλαβαν έπειτα οι Dukes, ήτοι οι Θρασύβουλος Κολτούκης στη φωνή, Θανάσης Δούκας , Σπύρος Μάστορας στην κιθάρα και Φάνης Τσατσαρίδης στα drums, οι οποίοι έπαιξαν ξένο ροκ, με κέφι, διάθεση αλλά και επαγγελματισμό που αρμόζει σε ανθρώπους πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία.
 
Οι Cutting Edge που ακολούθησαν αποτελούνται από την Έλενα Πίτατζη στη φωνή και στην κιθάρα, τον Νικόλα Γκαράνη στη φωνή και τον Δημήτρη Κούρκουλο στα drums. Είχαν ένα μεγάλο πρόγραμμα, κυρίως με ξένο ροκ που απογείωσε την βραδιά.  

Χριστίνα Συκάκη «Τα βλέμματα χαράς, αγάπης, ικανοποίησης και περηφάνιας που είδαμε στα πρόσωπα των παρευρισκομένων, ήταν η μοναδική ανταμοιβή που ζητούσαμε»

Εκ μέρους του Ωδείου Συκάκη, η διοικητική του υπεύθυνη κ.Χριστίνα Συκάκη στις δηλώσεις της ευχαρίστησε τους μαθητές του Ωδείου που όπως επεσήμανε «με τις εξετάσεις προ των πυλών αφιέρωσαν χρόνο και κόπο, αλλά κυρίως μεράκι και αγάπη, για να μας χαρίσουν αυτή την αξέχαστη βραδιά», τον κ. Μπάμπη Συκάκη «που καθοδηγεί μουσικά το μοντέρνο τμήμα του Ωδείου και φυσικά, τους γονείς, που 25 χρόνια τώρα μας εμπιστεύονται τη μουσική εκπαίδευση των παιδιών τους».
 
 «Τα βλέμματα χαράς, αγάπης, ικανοποίησης και περηφάνιας που είδαμε στα πρόσωπα τους, ήταν η μοναδική ανταμοιβή που ζητούσαμε, ήταν για μας το οινόπνευμα που ανάβει μέσα μας, τη φλόγα της επιτυχίας τους» τόνισε η ίδια για να υπογραμμίσει πως «είναι υπέροχο να επιβεβαιώνεται η ρήση μας προς τους γονείς και τα παιδιά, ότι η επιμονή, η υπομονή σε συδυασμό με την αγάπη και το μεράκι καταφέρουν τελικά αυτό που παρακολούθησαν οι φίλοι, που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο καφέ-μπαρ. Ούτως ή άλλως, το Ωδείο Μ. Συκάκη, δεν είναι παρά το τόξο που δίνει ώθηση στα βέλη του». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.