Μουσικα Χριστουγεννα για το Α΄ ΚΑΠΗ

Με την χορωδία του ΚΑΠΗ να τραγουδά χριστουγεννιάτικα τραγούδια

Μια διαφορετική, μουσική εορταστική πνοή έδωσε στα μέλη του το Α΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, πραγματοποιώντας τη καθιερωμένη πλέον χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του, με τη βοήθεια της χορωδίας του Α΄ ΚΑΠΗ, που έδειξε τις ικανότητές της, τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από τη Θράκη αλλά και όλη την Ελλάδα.


 
Παράλληλα στο χώρο λειτούργησε και χριστουγεννιάτικο bazaar από έργα της ομάδας καλλιτεχνικών του Α΄ ΚΑΠΗ, με πολύ ενδιαφέροντα και όμορφα είδη.
 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, ο οποίος ευχήθηκε καταλλήλως προς όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ για αυτές τις ημέρες ελπίδας, υπενθυμίζοντας πως κανένας δεν είναι μόνος.
 
 

Κοντά στους ηλικιωμένους το ΚΕΜΕΑ

 

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης Δήμου Κομοτηνής κ. Γιάννης Γκαράνης, που ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα Χριστούγεννα και τον καινούριο χρόνο που έρχεται σε όλους, μιας και το Α ΚΑΠΗ και το ΚΕΜΕΑ έχει πάντα τις πόρτες του ανοιχτές για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, κάθε μέρα αλλά ιδιαίτερα αυτή την εποχή βοηθώντας όσους το έχουν ανάγκη, ευχόμενος υγεία, αγάπη και ευτυχία.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.