Μουδιασμενη Κυριακη για τα καταστηματα της Κομοτηνης

Ο κόσμος βγήκε στην αγορά, αλλά δεν μπήκε στα καταστήματα

Απογοητευτική ήταν για τους εμπόρους της Κομοτηνής η πρώτη Κυριακή των Χριστουγέννων που έμειναν ανοιχτοί, μιας και παρά το γεγονός ότι ο κόσμος βγήκε στους δρόμους της πόλης, πολύ λίγοι από αυτούς μπήκαν στα καταστήματα.

Όπως είναι γνωστό, η Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ήταν μία από τις 7 «ψηφισμένες» Κυριακές  που επιτρεπόταν το άνοιγμα των καταστημάτων και συμπίπτει με την έναρξη του εορταστικού ωραρίου.
 
«Είχε κίνηση, ο κόσμος βγήκε έξω γιατί ο καιρός ήταν αρκετά καλός αλλά τα καταστήματα δεν είχαν την κατανάλωση που θα έπρεπε να έχουν» σημείωσε η κ. Κική Κωνσταντινίδου, τονίζοντας πως φάνηκε ότι ο οικογενειακός προϋπολογισμός έχει συρρικνωθεί πάρα πολύ, και πως οι πελάτες στολίζουν μόνο τα απαραίτητα και τελευταία στιγμή.
 
Το εορταστικό ωράριο ξεκινά την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, ενώ το πιθανότερο η όποια κίνηση θα φανεί την Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα, αν και φέτος, λόγω του γεγονότος ότι τα Χριστούγεννα πέφτουν Κυριακή, αυτή θα είναι μια εβδομάδα πριν, στις 18 Δεκεμβρίου οπότε το μεγάλο βάρος της κίνησης μπορεί να μετατεθεί για το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.