«Μοιραζει» ροζ χαρτακια η Τροχαια

Συχνότερους ελέγχους για παράνομη στάθμευση πραγματοποιεί στους κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής τα τελευταία 24ωρα η Τροχαία. Συνέπεια αυτού ήταν αρκετοί από όσους αγνόησαν τις σχετικές απαγορεύσεις και στάθμευσαν παράνομα τα αυτοκίνητά τους σε διάφορα σημεία του κέντρου, να αντικρίσουν κατά την επιστροφή τους ένα ροζ χαρτάκι με ένα «τσουχτερό» πρόστιμο στο παρμπρίζ.
 
Οι εξορμήσεις των ανδρών της Τροχαίας προφανώς θα συνεχιστούν, ίσως και με μεγαλύτερη ένταση, στη διάρκεια του τελευταίου διημέρου της εβδομάδας, που αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση στους εμπορικούς δρόμους της πόλης.
 

Πράγμα που κρίνεται εύλογο και αναγκαίο φυσικά! Γιατί οι μέρες αυτές «ανήκουν» κατά πρώτον στους συμπολίτες μας που θέλουν να περπατήσουν στην πόλη, είτε για ξέγνοιαστες βόλτες με σύμμαχο τον καλό καιρό, είτε για τις καθιερωμένες αγορές των πασχαλινών ειδών, και κατά δεύτερον στους επαγγελματίες του κέντρου, που προσδοκώντας να αυξήσουν τους τζίρους τους αυτές τις ημέρες, προσβλέπουν στην ανεμπόδιστη πρόσβαση όσο το δυνατό περισσότερων καταναλωτών στα καταστήματά τους, αλλά και στην ανεμπόδιστη άσκηση των δραστηριοτήτων τους, όπως φερ’ ειπείν η παραλαβή των εμπορευμάτων στα σημεία φορτοεκφόρτωσης.
 
Σεβόμενοι λοιπόν τις δύο ανωτέρω κατηγορίες συμπολιτών μας, αλλά για να αποφύγουμε τυχόν δυσάρεστες εκπλήξεις από τους άνδρες της Τροχαίας, δεν έχουμε παρά να επιδείξουμε τη δέουσα προσοχή στους κανόνες στάθμευσης που ισχύουν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και- γιατί όχι;- να αφήσουμε το αυτοκίνητό μας μακριά από το κέντρο και να ακολουθήσουμε με τα πόδια το υπόλοιπο της διαδρομής μας… Κάτι, που-για να μην ξεχνιόμαστε- ισχύει πάντοτε κι όχι απαραίτητα μόνο στην τρέχουσα συγκυρία… 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.