Μοιραστηκαν βαθμους και εντυπωσεις Ενωση Ασωματων και Αναγεννηση Παγουριων

Ένωση Ασωμάτων – Αναγέννηση Παγουρίων 2-2

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι στο γήπεδο των Ασωμάτων, η τοπική Ένωση απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας ισοφαρίζοντας στο 91΄ την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Παγουρίων διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Όλη η ουσία της αναμέτρησης εξελίχθηκε στο δεύτερο μέρος με τα Παγούρια να παίρνουν στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου προβάδισμα δύο τερμάτων με σκόρερ τον Γρηγόρη Ταχόπουλο στο 47΄ και στο 49΄. Όπως ήταν αναμενόμενο η Ένωση ανέβασε την πίεση και προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι, κάτι που έγινε στο 80΄ με σκόρερ τον Χατζόγλου ενώ το τέρμα της ισοφάρισης σημείωσε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντουμπάν Οτζάν. Μάλιστα λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ολική ανατροπή με το σουτ του Ντουμπάι να απομακρύνεται εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Διαιτητής: Τομαράς, Βοηθοί: Δανδανίδης – Δοδόγλου

Ένωση Ασωμάτων: Μουσταφά Σαλή, Χουσεϊν Σαλή, Χουσεϊν Αλή, ΣαλήΧ Ογούζ, Ντουμπάι Οζάν, Χατζόγλου Σερδάλ, Χασάν Τζεμάλ (46΄ Ντουμπάι Ουνάι), Σαλήλ Ιλκέ, Ιμπραήμ Οκτάι, Παλτζή Μεμέτ, Ακη Καλάν, Μουσταφά Μουσταφά.

Αναγέννηση Παγουρίων: Κοιλιάδης (46΄ Βουρδούμης),  Μούλιος, Τσαμπουράκης, Τζώρτζης, Ταχόπουλος, Μιχαλάκης, Αθανασιάδης, Μπιλιλής (65΄ Μπρεγιάννης), Τζαμπατζίδης (46΄ Τερζάκης)

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.