Μηνυμα του Δημαρχου Κομοτηνης, κ. Γιωργου Παπαδριελλη, για τους επιτυχοντες στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία μας συμμετέχει με πλήρη ικανοποίηση στη γενική χαρά της επιτυχίας που επιστέγασε τις προσπάθειες των αποφοίτων των σχολείων μας, κατά τις εισαγωγικές εξετάσεις των Ανώτατων και Ανώτερων Πανεπιστημιακών και Τεχνολογικών ιδρυμάτων. Όλοι είμαστε βέβαιοι ότι τους ανοίγεται ευρύς και ανεμπόδιστος δρόμος της εξέλιξής τους σε επιστήμονες και σε τεχνικά στοιχεία πνευματικής, ηθικής, κοινωνικής και πολιτιστικής διαδρομής, στην ζωή και στην δράση τους.

Και η φετινή πολυπληθής επιτυχία, όπως και οι προηγούμενες, επισημαίνει την γερή υποδομή στην οποία στηρίζονται και προχωρούν τα σχολεία με το διδακτικό προσωπικό τους, αλλά και οι οικογένειες των αποφοίτων.

Επισημαίνει ακόμη την αποφασιστικότητα και την εμμονή στους στόχους μάθησης της επιστήμης και της τεχνολογίας, την οποία επέδειξαν οι απόφοιτοι των σχολείων μας. Αυτά τα παιδιά που αποτελούν τον ανθό της ακριτικής περιοχής μας.

Η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής πιστεύουν ότι τα παιδιά που μπαίνουν φέτος στις Ανώτατες και Ανώτερες Σχολές, όπως και εκείνα που είχαν τις ίδιες επιτυχίες παλαιότερα, διασφαλίζουν όχι μόνο την δική τους κοινωνική εξέλιξη, αλλά σιγουρεύουν και την προοδευτική διαδρομή της πόλης μας, του Νομού μας, της κοινωνίας μας, προς την Δημοκρατία και την ανθρωπιά.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που πέτυχαν στις φετινές εισαγωγικές εξετάσεις.

Η ευχή μας για διαρκή συνέχιση των επιτυχιών τους τα συνοδεύει ολόψυχα.

Σε όσους και όσες η επιτυχία δεν έστεψε ακόμη τις προσπάθειές τους, ευχή μας να μην απογοητευθούν. Να εντείνουν την επιμονή τους και να συνεχίσουν.

Γιώργος Παπαδριέλλης

Δήμαρχος Κομοτηνής


google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.