Μηνυμα συμπαραστασης απο τον Μητροπολιτη Μαρωνειας και Κομοτηνης

Προς τους δοκιμαζόμενους σε Αττική και Κορινθία

Μήνυμα συμπαράστασης προς τους δοκιμαζόμενους από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Αττική και Κορινθία στέλνει η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

 Αναλυτικά το μήνυμα:

 «Με αφορμή τα δραματικά γεγονότα και το βαρύτατο εθνικό πένθος από τις καταστροφικές πυρκαϊές στην περιοχή της Αττικής και Κορινθίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων διερμηνεύων τα αισθήματα των Αρχόντων, του Κλήρου και του Λαού της Επαρχίας του, εκφράζει την κατ’ άνθρωπον λύπη, την οδύνη και τον πόνο, κυρίως για την τραγική απώλεια που κόστισε σε τόσες ανθρώπινες ζωές, μεταξύ των οποίων και πολλών νέων.
 
Η προσευχή όλων είναι αναμφίβολα στραμμένη για την ανάπαυση των ψυχών  των θυμάτων που υπέστησαν το μαρτύριο της πυράς, εκφράζεται δε η συμπαράσταση και η συμπάθεια στους περιλειπομένους οικογενείς των θυμάτων.
 
Η Ιερά Μητρόπολις Μαρωνείας και Κομοτηνής απέστειλε χρηματικό ποσό στη Μ.Κ.Ο. της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», προκειμένου δι’ αυτής να προωθηθούν είδη πρώτης ανάγκης, επίσης θα συλλέξει ποσότητα αίματος, θα συγκεντρώσει χρήματα δια της περιαγωγής δισκοφορίας την προσεχή Κυριακή, το δε συλλεγησόμενο ποσό θα κατανεμηθεί ισοπόσως στις πληγείσες Ιερές Μητροπόλεις, ενώ μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας της πολιούχου Αγίας Παρασκευής θα αναπεμφθεί επιμνημόσυνη δέηση δια την ανάπαυση των ψυχών των αδίκω θανάτω τελειωθέντων αδελφών μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.