Μηνυμα κατα των διαχωρισμων με βαση τη θρησκεια και την καταγωγη

Από τους υποψηφίους του ΚΚΕ σε Αυτοδιοίκηση και Ευρωβουλή που προέρχονται από τη μειονότητα

Μήνυμα κατά των διαχωρισμών με βάση τη θρησκεία και την καταγωγή έστειλαν οι υποψήφιοι του ΚΚΕ σε αυτοδιοικητικές και Ευρωπαϊκές εκλογές, που προέρχονται από τη μειονότητα.
 
Τόσο η κ. Μπιργκιούλ Μαξούμ όσο και ο Κερατζή Ιμπράμ Ιμπραήμ, τόνισαν ότι οι πολιτικές που ακολουθούνται πλήττουν όλα τα λαϊκά στρώματα. 

Απομόνωση σε όσους μιλούν για ψήφο με βάση τη θρησκεία και την καταγωγή 

Με τους στίχους του Ναζίμ Χικμέτ: «Μια θρησκεία, ένας νόμος, ένα δίκαιο: Η δουλειά του εργάτη» ξεκίνησε το χαιρετισμό της η κ. Μπιργκιούλ Μαξούμ, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» τονίζοντας πως στο μυαλό και την καρδιά τους, δίνουν τη μάχη για να βγει όσο πιο δυνατό γίνεται το Κόμμα στις τριπλές κάλπες του Μάη.
 
«Οι νέες εργαζόμενες της μειονότητας θα δώσουμε δυνατή απάντηση σε όσους στέλνουν τους πατεράδες, τα αδέρφια, τους φίλους μας στο σύγχρονο σκλαβοπάζαρο των ναυπηγείων, των κατασκευών, των θερμοκηπίων και σε όποια άλλη βαριά και ανθυγιεινή χειρωνακτική εργασία υπάρχει στη Β. Ευρώπη, αλλά και σε άλλες περιοχές του πλανήτη» σημείωσε.
 
Θα δώσουμε ηχηρή απάντηση σε όσους πιστεύουν πως ένα παιδί μπορεί να μεγαλώνει βλέποντας τον πατέρα του μερικές μέρες το χρόνο, στα διαλλείματα από τα τρίμηνα, τα εξάμηνα του εξωτερικού.
 
Επίσης θα καταδικάσουν όσους δεν παίρνουν κανένα ουσιαστικό μέτρο για να βελτιώσουν την εκπαίδευση ώστε να μπορούν να μορφωθούν, γνωρίζοντας καλά ότι ο μορφωμένος λαός είναι ο ξύπνιος λαός.
 
Εξέφρασε δε την ανησυχία της για την εμπλοκή της περιοχής μας στα αμερικανονατοϊκά σχέδια, απομονώνοντας όσους λένε πως πρέπει να ψηφίσουν με βάση τη θρησκεία και την καταγωγή, απέναντι σε κάθε είδους εθνικισμού, και υπέρ του ΚΚΕ, του μόνου κόμματος που δεν ξεχωρίζει τον εργάτη και την εργάτρια από το χρώμα, τη γλώσσα και τη θρησκεία. 

Σε κάθε λαϊκό σπίτι της μειονότητας το κάλεσμα του ΚΚΕ 

Τέλος, ο Κερατζή Ιμπράμ Ιμπραήμ, υποψήφιος ευρωβουλευτής σημείωσε ότι το κάλεσμα ενίσχυσης του ΚΚΕ πρέπει να φτάσει σε κάθε λαϊκό σπίτι της μειονότητας, τονίζοντας ότι «δεν είναι ένα απλό κάλεσμα. Είναι μια επιλογή μάχης για τους ανθρώπους του μόχθου που δεν συμβιβάζονται με τη φτώχεια, την ανεργία, την εγκατάλειψη».
 
Όλη η εργατική τάξη έχει κάνει θυσίες για την δίκαιη ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ και τη βιώσιμη ανάπτυξη της ΝΔ, όμως και οι δύο είναι κομμένες και ραμμένες στα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
 
«Ζούμε σε μια περιοχή που παράγεται μεγάλος πλούτος από την εργασία, όμως η πλειοψηφία των λαϊκών στρωμάτων ζει τη φτώχεια» σημείωσε, τονίζοντας πως παρά την πρόοδο της επιστήμης, η περιοχή μας παραμένει αποκλεισμένη από σύγχρονες παροχές υγείας, ιδιαίτερα στις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές, που έχουν σοβαρές ελλείψεις και στις υποδομές.
 
Τα προβλήματα αυτά έχουν οδηγήσει μεγάλη μερίδα του πληθυσμού στην μετανάστευση, σε εργασία με μικρές αποδοχές και αβέβαιο μέλλον. Για αυτό και προέτρεψε «καθαρά – δυνατά – τίμια: ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.