Μικρη καθυστερηση για τη δημοπρασια του Τουριστικου Περιπτερου Ιμερου

Σύντομα πρόοδο στο θέμα της παραχώρησης του περιπτέρου σε ιδιώτη βλέπει ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών

Το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε η διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016 σκοπεύει να δημοπρατήσει το Τουριστικό Περίπτερο Ιμέρου ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών.
 
Όπως είχαμε αναφέρει στον «ΠτΘ» στα μέσα του καλοκαιριού, ο Δήμος είχε σκοπό να δημοπρατήσει το Τουριστικό Περίπτερο τον Σεπτέμβριο, ώστε ο πλειοδότης να μπορέσει να πραγματοποιήσει τυχόν εργασίες που χρειάζονται και να το λειτουργήσει από την τουριστική περίοδο του 2017.
 
Μέχρι τώρα το Τουριστικό Περίπτερο παρέμενε κλειστό και είχε απαξιωθεί, λόγω γραφειοκρατικών προβλημάτων που αφορούσαν στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς.
Με το πέρασμά του όμως φέτος στο Δήμο Μαρωνείας Σαπών,  άνοιξε ο δρόμος για την αξιοποίησή του, η οποία αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει από το καλοκαίρι του 2017.
 
Ο Δήμαρχος Μαρωνείας Σαπών κ. Γιάννης Σταυρίδης, μιλώντας στον «ΠτΘ», τόνισε πως είναι πλέον έτοιμοι για το διαγωνισμό και εξέφρασε την πεποίθηση πως μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουμε θετικές εξελίξεις.
 
Να υπενθυμίσουμε πως για τη δομή έχει εκφραστεί ενδιαφέρον, απομένει όμως να φανεί πόσοι είναι πρόθυμοι να αναλάβουν τη λειτουργία ενός χώρου, ο οποίος είχε πάντα πολλές δυνατότητες, όμως δυστυχώς τα χρόνια ξέφτισαν την αίγλη του και μείωσαν τις δυνατότητές του. Μην ξεχνάμε ωστόσο πως για πολλά χρόνια αποτελούσε ένα χώρο στον οποίο παραθεριστές και επισκέπτες του Ιμέρου κατευθύνονταν κάθε καλοκαίρι.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.