Μικρες σχετικα οι ουρες στις τραπεζες την Τεταρτη

Πρώτη ημέρα της τμηματικής καταβολής των συντάξεων

Σχετικά μικρές, μην ξεπερνώντας ιδιαίτερα τον αριθμό των πελατών που περιμένουν υπομονετικά τις υπόλοιπες μέρες του μήνα, ήταν οι ουρές στις τράπεζες της Κομοτηνής την Τετάρτη 22 Απριλίου, πρώτη ημέρα της τμηματικής καταβολής των συντάξεων του Μαΐου.
 
Όπως είναι γνωστό, για να αποφευχθούν τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν πριν από ένα μήνα, οι συντάξεις θα καταβληθούν τμηματικά, ώστε να μην αυξηθεί ιδιαίτερα η κίνηση.
 
Έτσι οι συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τ. ΕΤΑΤ, τράπεζες, ΟΤΕ, καταβλήθηκαν την Τετάρτη για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.
 
Στις 24 Απριλίου 2020, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8. Οι συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ), θα καταβληθούν στις 27 Απριλίου 2020, ημέρα Δευτέρα και τέλος οι συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ, θα καταβληθούν στις 29 Απριλίου 2020, ημέρα Τετάρτη.
 
Έτσι στην Κομοτηνή οι ουρές ήταν μικρές, ενώ στην Εθνική Τράπεζα, που αποτελεί πάντα σημείο με μεγάλη προσέλευση, οι πελάτες περίμεναν τηρώντας, άλλοτε περισσότερο άλλοτε λιγότερο, τις αποστάσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.