Μικρες «οασεις» δροσιας στην Κομοτηνη

«ΟΜΝΙΛ poolside» και «Arcadia Pool & more» αξιολογούν την κίνηση στις πισίνες της πόλης μας

Παρά τις μεταπτώσεις του καιρού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρισκόμαστε ήδη στην «καρδιά» του καλοκαιριού! Για μικρούς και μεγάλους «καλοκαίρι» σημαίνει ήλιος, βουτιές και κολύμπι, αν και πολλοί από εμάς δεν έχουν φύγει ακόμα για διακοπές.
 
Ποιος είπε, όμως, ότι για να απολαύσουμε λίγες ώρες χαλάρωσης είναι απαραίτητο να ταξιδέψουμε εκτός πόλης; Όσοι δεν βρίσκονται σε κάποια ξαπλώστρα στην Μαρώνεια ή το Φανάρι μπορούν να βρουν μικρές «οάσεις» δροσιάς στις πισίνες που βρίσκονται μόλις λίγα λεπτά έξω από το κέντρο της Κομοτηνής.
 
Οι κκ Νίκος Παπακωνσταντίνου και Νεοκλής Κωστίδης από το «ΟΜΝΙΛ poolside» και το «Arcadia Pool & more» αντίστοιχα κάνουν τον απολογισμό τους μέσω του «ΠτΘ», αξιολογώντας την κίνηση στις πισίνες της πόλης μας. 

Νίκος Παπακωνσταντίνου, «ΟΜΝΙΛ poolside» «Παρά την κακοκαιρία δεν παρατηρήθηκε ιδιαίτερη πτώση στην κίνηση» 

Την πισίνα του «OMNIA poolside» προτιμούσαν κατά κύριο λόγο οι φοιτητές μέχρι και τον μήνα Ιούνιο. Πλέον, και με το πέρας της εξεταστικής περιόδου ο χώρος της αποτελεί πόλο έλξης για όλες της ηλικίες, εξήγησε ο ιδιοκτήτης, κ. Νίκος Παπακωνσταντίνου πληροφορώντας πως «έχουμε προσέλευση από κόσμο όλων των ηλικιακών ομάδων. Τα πρωινά οι ξαπλώστρες μας γεμίζουν από οικογένειες που χαλαρώνουν, καθώς τα παιδιά τους κολυμπούν υπό την επίβλεψη έμπειρης ναυαγοσώστριας, ενώ τα βράδια μαθητές και νέοι διασκεδάζουν με τα πάρτι που φιλοξενούμε».
 

Επιδιώκοντας να κάνει μία σύγκριση σε σχέση με τα περσινά δεδομένα ο ίδιος στάθηκε στο γεγονός ότι – παρά την κακοκαιρία- δεν παρατήρησε ιδιαίτερη πτώση στην κίνηση του κόσμου.  Η μείωση άγγιξε οριακά το 15%, εξήγησε πιθανολογώντας πως πολλοί Κομοτηναίοι προτίμησαν την πισίνα από την θάλασσα ώστε να μην απομακρυνθούν από την «καρδιά» της πόλης υπό τον φόβο βροχής. 

Νεοκλής Κωστίδης, «Arcadia Pool & more» «Όσο οι φοιτητές διένυαν την εξεταστική τους, η κίνησή μας βασιζόταν κατά κύριο λόγο σε αυτούς» 

Το Arcadia Hotel βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην πανεπιστημιούπολη της Κομοτηνής και περιλαμβάνει εξωτερική πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα. Ήταν, επομένως, και αυτό ένας από τους αγαπημένους προορισμούς όσων φοιτητών ήθελαν να πάρουν μία μικρή «ανάσα» μετά το διάβασμα, κατά τη διάρκεια της εξεταστικής. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης του «Arcadia Pool & more», κ. Νεοκλής Κωστίδης κάνει λόγο για μία «χαμένη σεζόν», υπογραμμίζοντας με έμφαση πως η φετινή κακοκαιρία μείωσε σημαντικά την κίνηση σε σχέση με άλλες χρονιές.
 

«Όσο οι φοιτητές διένυαν την εξεταστική τους, η κίνησή μας βασιζόταν κατά κύριο λόγο σε αυτούς. Αφότου έφυγαν, όμως, η πελατεία μας αποτελείται συνήθως από οικογένειες της πόλης μας, μιας και η Κομοτηνή δεν προσελκύει πολλούς επισκέπτες από γύρω περιοχές το καλοκαίρι», πληροφόρησε, ενώ λαμβάνοντας υπ’ όψιν του τον «ανασταλτικό παράγοντα κακοκαιρία», έκρινε πως η τουριστική περίοδος δεν πρόκειται να διαρκέσει περισσότερο από τις 15 Αυγούστου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.