Μικρες χειροποιητες στιγμες απολαυσης με στοχο την ευζωια των αδεσποτων

Γλυκά και σαπούνια δια χειρός της Μαρίας Ευθυμίου για την κάλυψη των εξόδων νοσηλείας αδέσποτων ζώων

Όταν η δημιουργικότητα, το ταλέντο και η φαντασία ενός ανθρώπου χρησιμοποιείται για καλό σκοπό και δη για την βοήθεια των αδύναμων πλασμάτων αυτού του τόπου, τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να επικροτούμε και να στηρίζουμε την προσπάθεια.
 
Η κ. Μαρία Ευθυμίου λοιπόν χρησιμοποιεί το ταλέντο της και την αγάπη της για την δημιουργία, για να προσφέρει από την πλευρά της ό,τι μπορεί σε μία άλλη μεγάλη της αγάπη, τα ζώα.
 
Η ίδια δημιουργεί μικρές γευστικές απολαύσεις, οι οποίες κατά τη διάρκεια των εορτών έγιναν ανάρπαστες, καθώς και bath salts με αλάτι epsom και αιθέρια έλαια, τα οποία συσκευάζει σε ωραιότατες συσκευασίες και τα διαθέτει σε κάθε ενδιαφερόμενο, με στόχο την αποπληρωμή των εξόδων νοσηλείας αδέσποτων ζώων. Κατόπιν της εξάντλησης των cookies for Santa που έγιναν ανάρπαστα της περίοδο των εορτών η ίδια επανήλθε με νέες συνταγές, τόσο για τα γλυκά, όσο και για τα άλατα μπάνιου, τα οποία σε μία συμβολική τιμή διατίθενται μέσω facebook.

 

 

Μάλιστα για όσους ενδεχομένως αμφιβάλλουν για τον στόχο της προσπάθειας της, όπως η ίδια παροτρύνει μπορούν οι ίδιοι να ελέγχουν την λίστα των ζώων και των ποσών που εξοφλούνται στο κτηνιατρείο το οποίο υποδεικνύει, όπου υπάρχουν αναλυτικά καταγεγραμμένες όλες οι λεπτομέρειες.
 
Για όσους δηλώνουν λάτρεις των γλυκών αλλά και της μικρής πολυτέλειας των αλάτων μπάνιου, γιατί να μην συνδυάσετε την δική σας ευχαρίστηση με έναν καλό σκοπό, όπως η ευζωία των μικρών τετράποδων συμπολιτών. Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.