Μικρα εργα βελτιωσης ποιοτητας ζωης στις Σαπες

Σειρά ουσιαστικών έργων που θα ωφελήσουν την περιοχή, εκτελέστηκαν με χρηματοδότηση του Στρατού και σε συνεργασία με το Δήμο Σαπών.

Η άριστη συνεργασία που διέπει τις σχέσεις των δύο μερών δεν συνιστά σαφώς είδηση, αλλά αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός με ιδιαίτερα θετικό αντίκτυπο για την περιοχή και τους κατοίκους.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου από το Γυμνάσιο Σαπών έως το Στρατηγείο, ένα έργο σημασίας αφού συμβάλλει στη διευκόλυνση των μετακινήσεων των αγροτών της περιοχής προς τις καλλιέργειες τους. Το μήκος του δρόμου που ασφαλτοστρώθηκε είναι 2,5 χιλιόμετρα και το κόστος του έργου ανήλθε σε 25.000.000 δρχ.

Ταυτόχρονα ασφαλτοστρώθηκε ο χώρος στάθμευσης που βρίσκεται απέναντι από το Γυμνάσιο και εξυπηρετεί τους διδάσκοντες στα σχολεία αλλά και όσους σταθμεύουν στην συγκεκριμένη περιοχή. Επίσης έγινε ασφαλτόστρωση του πάρκινγκ που βρίσκεται μπροστά από τη Λέσχη Ηλικιωμένων του Δήμου Σαπών.

Επιπλέον προχώρησε και η κατασκευή υπαίθριου γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ στα σχολεία του Γυμνασίου – Λυκείου το οποίο δόθηκε σε χρήση.

Οι παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν αξιολογούνται ως ουσιαστικές και συνιστούν ένα ακόμη βήμα στη βελτίωση των μικρών υποδομών του Δήμου. Ενισχύουν την συλλογική προσπάθεια για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών που συντελούν στην αισθητική ανάπτυξη της πόλης.

Ν.Δ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.