«Μια ζωηρη τελεια» της Γεωργιας Βουδουρη σε εικονογραφηση Κωνσταντινας-Ραφαηλιας Βογιατζη

Ένα απολαυστικό παραμύθι για παιδιά νηπιακής ηλικίας

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Παρατηρητής της Θράκης» το παραμύθι «Μια ζωηρή τελεία» της συγγραφέα Γεωργίας Βουδούρη σε εικονογράφηση της Κωνσταντίνας-Ραφαηλίας Βογιατζή.

Πρόκειται για ένα παραμύθι που απευθύνεται στους μικρούς αναγνώστες νηπιακής ηλικίας και φιλοδοξεί να τους παρέχει την πρώτη γνωριμία τους με τα είδη των γραμμών και τη γεωμετρία. Όλα αυτά μέσα από το μαγευτικό ταξίδι μιας ζωηρής τελείας στον κόσμο των ανθρώπων, που μέσα από τις μεταμορφώσεις της ανακάλυψε τα είδη των γραμμών.

Η συγγραφέας Γεωργία Βουδούρη…

Η Γεωργία Βουδούρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Διδυμότειχο. Σπούδασε Νηπιαγωγός στο Αριστοτέλειο και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο. Είναι παντρεμένη και έχει τρεις κόρες και δύο εγγόνια. Υπηρετεί στη δημόσια εκπαίδευση τα τελευταία δεκαοκτώ χρόνια. Αγαπά τις νέες τεχνολογίες, τις τέχνες και, φυσικά, τα παιδιά!

…και η εικονογράφος Κωνσταντίνα Ραφαηλία Βογιατζή

Η Κωνσταντίνα-Ραφαηλία Βογιατζή γεννήθηκε το 1996. Σπούδασε στο Τμήμα Τεχνών, Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου και, σήμερα, είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στη σχολή HDK-Valand του Gothenburg της Σουηδίας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.