Μια θεση στην Περιφερειακη Διευθυνση του ΟΠΕΚΑ στην Κομοτηνη

ΥΕ Καθαριότητας η ειδικότητα που αναζητείται

Ανακοίνωση για την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά εννέα ατόμων εξέδωσε ο ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη των αναγκών καθαριότητας των Περιφερειακών Διευθύνσεών του. Στην εν λόγω ανακοίνωση περιλαμβάνεται και μια θέση για την Περιφερειακή Διεύθυνση ΑΜΘ του ΟΠΕΚΑ που εδρεύει στην Κομοτηνή. Το άτομο που αναζητείται είναι ειδικότητας ΥΕ Καθαριότητας και θα κληθεί να υπογράψει σύμβαση για έως 12 μήνες με 4ωρη απασχόληση από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό «Έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ 8» και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων & Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ)/ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ – ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ, Πατησίων 30,Τ.Κ. 10170 Αθήνα υπόψιν κ.κ. Γρούσπα, Αθουσάκη και Νιάρχου/ 8ος όροφος, γραφείο 805, (τηλ. επικοινωνίας: 2131519240 ή 121)

Σημειώνεται ότι στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της ανακοίνωσης στις εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητούν τα έντυπα των αιτήσεων: α) στο δικτυακό τόπο του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Πολίτες -Έντυπα-Διαδικασίες -Διαγωνισμός Φορέων -Ορ. Χρόνου ΣΟΧ β) στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι -Ανεξάρτητες και άλλες αρχές -ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Πολίτες -Έντυπα-Διαδικασίες -Διαγωνισμός Φορέων -Ορ. Χρόνου ΣΟΧ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.