Μια πλουσια σε δραστηριοτητες χρονια ολοκληρωθηκε για την Ανατολη Κομοτηνης

«Το θέμα είναι ότι παιδιά μπαίνουν στον αθλητισμό και ακολουθούν έναν δρόμο που θα τους βγάλει μόνο σε καλό»

Με αφορμή την αυλαία του θεαματικού τριημέρου, που συνέπεσε και με την ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής χρονιάς, ο Άγης Βεσεξίδης εξέφρασε τη χαρά του για την ολοένα αυξανόμενη ανταπόκριση που εκδηλώνεται για τις ιαπωνικές πολεμικές τέχνες στην περιοχή μας.

Για τον Σύλλογό του, την «Ανατολή Κομοτηνής», ήταν μια πλούσια σε δραστηριότητες χρονιά, με πολλές εκδηλώσεις, σεμινάρια, με τη διοργάνωση του Budo Festival τον περασμένο Οκτώβριο και με πολλά νέα μέλη στον Σύλλογο, που πλέον ανέρχονται σε 150. «Έχω ένα συνήθειο να μη μεταφράζω τα μέλη σε χρήματα», μας τόνισε με έμφαση ο Άγης, συμπληρώνοντας ότι «αν μεταφράζουμε τους ανθρώπους σε χρήματα, τότε έχουμε χάσει το παιχνίδι».

«Δεν με ενδιαφέρει αν ο Σύλλογος βγάζει χρήματα», προσέθεσε, σπεύδοντας να επισημάνει ότι «τα χρήματα ξαναγυρνούν στα μέλη, είτε είναι με κάποια εκδήλωση είτε με κάποια εκδρομή κ.λπ.» και ταυτόχρονα να υπογραμμίσει ότι «το θέμα είναι ότι παιδιά μπαίνουν στον αθλητισμό και ακολουθούν έναν δρόμο που θα τους βγάλει μόνο σε καλό». 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.