Μια παρουσιαση, πολλες μοναδικες στιγμες

Παρουσιάστηκε το νέο μυθιστόρημα της Κομοτηναίας συγγραφέα Άσης Κιούρα «Μία ζωή, πολλές στιγμές»

Ως μία γιορτή της αγάπης και της φιλίας μπορεί να περιγράψει κάποιος της παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Κομοτηναίας συγγραφέα Άσης Κιούρα που έλαβε χώρα το απόγευμα της Παρασκευής στον δεύτερο όροφο της Λέσχης Κομοτηναίων, με πρωτοβουλία του βιβλιοπωλείου «Δημοκρίτειο» και των εκδόσεων «ΕΞΗ».
 
«Μία ζωή πολλές στιγμές» ο τίτλος του μυθιστορήματος που παρουσιάστηκε, όπως πολλές ήταν οι καινούργιες μοναδικές στιγμές που δημιούργησαν για το σύνολο των παρευρισκομένων οι κ.κ. Κική Γκαϊτατζή, Μαρία Παρμάκη, Κατερίνα Σακελλαρίου, Όλγα Καραγιάννη, Ζωή Σπυριδάκη και Ανέτα Μαυρίδου, που ανέλαβαν την παρουσίασή του. Όπως και οι νεαρές πρωταγωνίστριες της παρουσίασης, μεταξύ των οποίων και η κόρη της συγγραφέα.
 
Μία εκδήλωση, πολλές στιγμές, όπως αυτές τις οποίες περιγράφει η Άση στο νέο της μυθιστόρημα, αφιερωμένο στο γυναικείο φύλο, μέσα από τις ζωές πέντε διαφορετικών γυναικών, που μετά από 22 χρόνια συναντιούνται ξανά, για να αφηγηθούν, να αναπολήσουν, να συγκινηθούν και να ανακαλύψουν ξανά την μαγεία της αληθινής φιλίας.

Το τέταρτο κατά σειρά μυθιστόρημα της Κομοτηναίας συγγραφέα, η οποία σύμφωνα και τα όσα είπε κατά την διάρκεια της παρουσίασης η κ.Γκαϊτατζή «τόσο ως άνθρωπος όσο και ως συγγραφέας είναι ένα φωτεινό παράδειγμα καλαισθησίας στο σύνολο της». Μία γυναίκα που όπως επεσήμανε « δεν αναπαύεται στις δάφνες και στις περγαμηνές της και είμαι σίγουρη πως έχει να δώσει και να κερδίσει πολλά από τον χώρο του βιβλίου όπως άλλωστε το έχει αποδείξει ως σήμερα και συνεχίζει δυναμικά».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.