Μια μαγικη μουσικη βραδια στην Κομοτηνη

Στη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συναυλία που διοργάνωσε η ορχήστρα του Συλλόγου «Φίλοι της Μουσικής Θράκης»

Την τέχνη της μουσικής τίμησαν το βράδυ της Κυριακής 16 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης Κομοτηνής τόσο οι συμμετέχοντες, όσο και οι ακροατές της μεγάλης χριστουγεννιάτικης συναυλίας που διοργάνωσε η ορχήστρα του Συλλόγου «Φίλοι της Μουσικής Θράκης» στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εορτών του Δήμου Κομοτηνής.
 

Η μουσική που ηρεμεί, γαληνεύει, ταξιδεύει, εμπνέει, ενώνει, έκανε την Κομοτηνή σημείο συνάντησης καλλιτεχνών, εκπροσώπων της μουσικής από όλες τις γωνιές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με την καλλιτεχνική και μουσική καρδιά της Περιφέρειας να χτυπά στον χώρου του αμφιθεάτρου, με πάνω από 130 άτομα να ανεβαίνουν στη σκηνή.
 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, πέρα της Ορχήστρας του Συλλόγου, η Χορωδία Αλεξανδρούπολης Ορφέας, η Χορωδία Διδυμοτείχου «Δίδυμα Τείχη», η Χορωδία Δημοτικού Ωδείου Ορεστιάδας, καθώς και η Σχολή Χορού “Plie” που έντυσε χορευτικά το όλο θέαμα.
 
Συμμετείχαν και οι σολίστ Γιώργος Καραγιαννίδης (Βαρύτονος), Νάντια Μαλακόζη (Σοπράνο), Ριψιμέ Ντανιελιάν (Σοπράνο), Σοφία Ιερωνύμου (Μέτζο Σοπράνο).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.