Μια μαγευτικη συναυλια απο την Στρατιωτικη Μουσικη της ΧΧΙ ΤΘΤ

Μαζί με την χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής με αφορμή την ημέρα Ενόπλων Δυνάμεων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου η συναυλία που διοργάνωσε η ΧΧΙ ΤΘ Ταξιαρχία Ιππικού «Πίνδος» με αφορμή την ημέρα ενόπλων δυνάμεων.
 
Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής από τη Στρατιωτική Μουσική της Ταξιαρχίας σε συνεργασία με τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, και περιλάμβανε τόσο παραδοσιακά τραγούδια, εμβατήρια, αλλά και τραγούδια από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο, μαγεύοντας το κοινό.

 

Το κοινό για την παρουσία του ευχαρίστησε ο Διοικητής της ΧΧΙ ΤΘΤ Λάζαρος Καμπουρίδης, σημειώνοντας πως οι ένοπλες δυνάμεις τιμούν την ιστορία των αγώνων και των ηρώων τους.
 
Αποτελεί δε μια ένδειξη εξωστρέφειας από την στρατιωτική μουσική της Ταξιαρχίας, και έχει ένα συμβολισμό, «ότι συνεργαζόμαστε με την υπόλοιπη κοινωνία, και συγκεκριμένα με το Μουσικό Σχολείο, για να δείξουμε ταυτόχρονα ότι είμαστε ένα με την κοινωνία και προχωρούμε μαζί σε δραστηριότητες εξωστρέφειας και κοινωνικής προσφοράς».


 
Στην εκδήλωση συμμετείχε η Στρατιωτική Μουσική της ΧΧΙ ΤΘΤ υπό την διεύθυνση του Λοχαγού Αρχιμουσικού Εμμανουήλ Αγγελάκη, η χορωδία του Μουσικού Σχολείου υπό την διεύθυνση της κ. Μαρίας Κεφαλίδου ενώ την παρουσίαση είχε η κ. Ειρήνη Τσακίρη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.