Μια γιορτη του τενις στηθηκε την Κυριακη στο πανεπιστημιακο γυμναστηριο

Με τη συμμετοχή μικρών αθλητών από 8 πόλεις της Ελλάδας και της Βουλγαρίας

Γιορτή αθλητισμού η περασμένη Κυριακή  με το πρώτο OPEN JUNIOR τουρνουά τένις που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή στο πανεπιστημιακό γυμναστήριο (μεταλλουργική).
 
Στα πλαίσια ανάπτυξης του τένις στην ευρύτερη περιοχή από την Ε.Φ.Ο.Α. δόθηκε η δυνατότητα σε αθλητές και μη αθλητές να συμμετάσχουν σε μια πραγματική γιορτή του τένις με στόχο την καθιέρωσή της κάθε χρόνο τέτοια εποχή.
 
Αθλητικοί σύλλογοι από την Ορεστιάδα, το Σουφλί, την Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή, την Καβάλα, τη Δράμα, τις Σέρρες αλλά και το Κardzhali Βουλγαρίας έδωσαν δυναμικά το παρών στην πρωτεύουσα της Ροδόπης. 

Υπήρξαν κατηγορίες:

mini tennis red court. Orange κατω των 10 ετών. Green κάτω των 10 ετων. Green κάτω των 13 ετών. Κανονική μπάλα κάτω των 13 ετών. Κατηγορία Άνω των 14 ετών
 

Οι ακαδημίες τένις του Σ.Α.Ε.Φ.Α. Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ συμμετείχαν με δυο αθλήτριες και τρεις αθλητές. Η Νικολέτα Κιοσσέ στην κατηγορία orange κερδίζοντας την δεύτερη θέση και το κύπελλο φυσικά. Την Ραφαηλία Γιανναράκη στην κατηγορία green κερδίζοντας την δεύτερη θέση και το κύπελλο με μικρή διαφορά από την πρώτη. Η ίδια αθλήτρια αγωνίστηκε και στην κατηγορία κάτω των 13 ετών όπου κέρδισε ένα παιχνίδι κ έχασε ένα προσθέτοντας ένα μετάλλιο ακόμη στη συλλογή της.
 
Στα αγόρια από τον Σύλλογο αγωνίστηκαν ο Αλπ Κιαμήλ στη κατηγορία orange όπου κέρδισε τρία στα τέσσερα παιχνίδια και ένα ακόμη μετάλλιο στην κατοχή του, ο Γιάννης Παπαδόπουλος στην κατηγορία green με δυο παιχνίδια και δυο ήττες και ο Νίκος Φραντζής επίσης στην κατηγορία green με δυο παιχνίδια και δυο ήττες.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετάλλια και αναμνηστικά δώρα δόθηκαν σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.