Μια χρονια γεματη διακρισεις αποχαιρετησε η Ακαδημια Πολεμικων Τεχνων ΔΙΑΣ – Budo Academy Κομοτηνης

Δίνοντας υποσχέσεις για ακόμα περισσότερες στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της

Την βασιλόπιτά της έκοψε το περασμένο Σάββατο η Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών ΔΙΑΣ -Budo Academy Κομοτηνής, αποχαιρετώντας έναν χρόνο γεμάτο διακρίσεις για τους αθλητές του και καλωσορίζοντας το νέο έτος με υποσχέσεις για ακόμα περισσότερες διακρίσεις.
 
Σύσσωμη σχεδόν η «οικογένεια» της Ακαδημίας συγκεντρώθηκε στο ξενοδοχείο Chris & Eve κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια ιδιαίτερα παραγωγική χρονιά, κατά την οποία κατέκτησαν την πρώτη θέση ως σύλλογος στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος αλλά και στο Κύπελλο Θράκης, συγκεντρώνοντας επίσης συμμετοχές αλλά και μεγάλες διακρίσεις και σε παγκόσμιες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
 
Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν αθλητές και φίλοι του Συλλόγου, όλων των ηλικιών, καθώς και ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ.Χρήστος Μέτιος, ενώ δόθηκαν έπαινοι στους μικρούς αθλητές συλλόγου αλλά και στο σύνολο των προπονητών του. 

Κατερίνα Ιωαννίδου «Στόχος μας μέσα από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό να δημιουργήσουμε ανθρώπους που αύριο θα πάρουν τα ηνία στα χέρια τους και θα δώσουν άλλη πνοή σε αυτόν τον τόπο»

Το 2015 βρήκε τον Σύλλογο ΔΙΑΣ BUDO ACADEMY σε νέο χώρο, οι οποίες σύμφωνα και με την αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ.Κατερίνα Ιωαννίδου πληρούν όλες τις προδιαγραφές που ορίζει ο αθλητικός νόμος και δίνουν πλέον τη δυνατότητα στο σύνολο των μαθητών της Ακαδημίας, οι οποίοι αγγίζουν πλέον τους 160, να αθλούνται σε έναν χώρο «ιδεατό και από τους καλύτερους στη Βόρειο Ελλάδα».
 
Όπως επεσήμανε η ίδια « ο χώρος αυτός έγινε με ιδιωτικά κεφάλαια από κάποιους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν τον αθλητισμό στον τόπο μας, μέσα από τον οποίο σε συνδυασμό με τον πολιτισμό μπορούμε να δημιουργήσουμε ανθρώπους που αύριο μεθαύριο θα πάρουν τα ηνία στα χέρια τους και θα δώσουν άλλη πνοή σε αυτόν τον τόπο».
 
«Πολιτισμός και αθλητισμός, χέρι χέρι μαζί για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο» ήταν το μήνυμα που θέλησε η ίδια να δώσει, φυλάσσοντας για το τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες στον υπεύθυνο προπονητή της Ακαδημίας κ. Αλέξανδρο Παρασίδη, αλλά και τους κ.κ. Παναγιώτη Λυγκόζη και Μιχάλη Βενένια, που όπως τόνισε αποτελούν την ψυχή του συλλόγου και «με επιμονή, επιμέλεια , φροντίδα και αγάπη γι’ αυτό που κάνουν προπονούν τα παιδιά μας καθημερινά διδάσκοντάς τους όχι μόνο αθλητικές πολεμικές τέχνες, αλλά πειθαρχία, αγάπη για τον συνάνθρωπο τους και σεβασμό προς όλους».

Τη συνεχή παρουσία σε όλες τις εγχώριες και μη αθλητικές διοργανώσεις πολεμικών τεχνών και την συγκομιδή διακρίσεων και μεταλλίων υπογράμμισε με τη σειρά του ο κ. Νόντας Σταυρίδης, πρόεδρος του Συλλόγου ο οποίος έκανε ειδική μνεία και στις πρόσφατες διακρίσεις στο πανευρωπαϊκό και πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Αθήνα, τονίζοντας πως «η χρονιά ξεκίνησε πολύ δυναμικά και προσδοκούμε σε μία ακόμα καλύτερη συνέχεια».
 
Στα δύο ασημένια μετάλλια, τις δύο τέταρτες θέσεις στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά και τη χρόνια παρουσία των αθλητών του Συλλόγου στην εθνική ομάδα αναφέρθηκε με τη σειρά του και ο υπεύθυνος προπονητής του Συλλόγου κ.Αλέξανδρος Παρασίδης, ο οποίος ασχολείται εδώ και 32 περίπου χρόνια με τις πολεμικές τέχνες, κάνοντας λόγο για μία από τις καλύτερες ομάδες πολεμικών τεχνών στη Βόρειο Ελλάδα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.