«Μη μου λες αντιο»

Με αφορμή τα γυρίσματα του σίριαλ «Μη μου λες αντίο» του Μανούσου Μανουσάκη η Πολιτιστική Ομάδα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα «Μη μου λες αντίο» το βράδυ της Τετάρτης με ομιλητές τη συγγραφέα του βιβλίου Αναστασία Καλιοντζή και τους ηθοποιούς Θάλεια Ματίκα και Μέμο Μπεγνή. Το ενδιαφέρον των φοιτητών για την εκδήλωση ήταν πολύ έντονο αφού από νωρίς είχαν γεμίσει ασφυκτικά το χώρο του αμφιθεάτρου.

Όπως δήλωσε η υπεύθυνη της πολιτιστικής ομάδας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής Μυρσινή Δήμητρα αυτή ήταν η πρώτη τους εκδήλωση. «Σκεφτήκαμε ότι θα ήτανε πολύ καλό να τους καλέσουμε εδώ για μια εκδήλωση γιατί οι φοιτητές της Κομοτηνής ταυτιζόμαστε περισσότερο από τους υπόλοιπους με την ιστορία του σίριαλ».

Η ανταπόκριση των φοιτητών ήταν πολύ μεγάλη πράγμα που οφείλεται στο γεγονός ότι «όταν έρχεται κάποιο διάσημο πρόσωπο στην Κομοτηνή, που είναι και μικρή πόλη, τραβάει την προσοχή».

Συγκινημένη η Αναστασία Καλιοντζή δυσκολευόταν να εκφράσει τα συναισθήματα της. «Σήμερα είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου, διότι βρίσκομαι για πρώτη φορά σχεδόν με όλους τους συντελεστές του έργου. Τους ανθρώπους οι οποίοι έδωσαν σάρκα και οστά στο όνειρό μου, τους ανθρώπους οι οποίοι αν εγώ άνοιξα ένα παράθυρο στο όνειρο, αυτοί άνοιξαν διάπλατα την πόρτα. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και η πολυαγαπημένη μου Κομοτηνή, η πόλη μου, θα δοξαστεί μέσω του καλύτερου σκηνοθέτη που υπάρχει» .

«Ρόλο ζωής» και συγχρόνως «ρόλο πρόκλησης» χαρακτήρισε ο Μέμος Μπεγνής αυτόν του Μουράτ που υποδύεται «ένα μουσουλμάνο της μειονότητας κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Ευχαριστώ πολύ στον Μανούσο Μανοτσάκη ο οποίος μου έδωσε αυτή την ευκαιρία να κάνω αυτή τη δουλειά φέτος, η οποία είναι πάρα πολύ σημαντική. Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αναστασία Καλιοντζή, γιατί αν δεν ήταν η Αναστασία δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτό το έργο, αλλά και σε όλους τους συμπρωταγωνιστές μου με τους οποίους η συνεργασία είναι άψογη».

Όσον αφορά την απήχηση που εισέπραξε το σίριαλ ο Μπεγνής δήλωσε ότι είναι υπέροχη «εγώ δεν το περίμενα, ειδικά εδώ στη Κομοτηνή είναι κάτι άλλο, το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος, το έχει αγαπήσει τόσο πολύ που εμένα προσωπικά με συγκινεί».

Σιμπέλ Χατζή Αλή

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.