Mεταγραφικος…οργασμος για τον ΠΑΟΚ Κοσμιου!

Ξεκίνησαν οι μεταγραφικές κινήσεις για τη νέα σεζόν
Μετά από πέντε χρόνια, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου βρίσκεται και πάλι στα σαλόνια της Γ' Εθνικής, γεγονός που έχει σκορπίσει  ενθουσιασμό στις τάξεις των ανθρώπων της ομάδας. Ήδη η διοίκηση της ομάδας έχει ανακοινώσει τρείς ποδοσφαιριστές καθώς θέλουν το ρόστερ να ολοκληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.
 
Ο πρώτος παίχτης που ανακοινώθηκε ήταν ο Διονύσης Κυριακόπουλος, ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Γρατινής και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την επιθετική γραμμή των ασπρόμαυρων στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
 
Έπειτα ακολούθησε η απόκτηση του Λάζαρου Στοΐνοβιτς που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά από ένα χρόνο. Για τον Λάζαρο η χρονιά αυτή θα είναι η δεύτερη διαδοχική στην Γ' Εθνική καθώς πέρσι αγωνιζόταν στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, με την οποία είχε μια αρκετά παραγωγική σεζόν. 
 
Οι μεταγραφές όμως δεν σταμάτησαν εκεί καθώς την Τρίτη 26/6 οι “ασπρόμαυροι” προχώρησαν στην επισημοποίηση της απόκτησης του Γιώργου Τάτσιου, ο οποίος αποτελεί μια καλή λύση για την αμυντική ζώνη. Ο νεαρός αμυντικός ήταν εκ των πρωταγωνιστών της περσινής πορείας της Δόξας Γρατινής και πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα επιλογή.
 
Τέλος η διοίκηση της ομάδας προχώρησε σε δύο ακόμη μεταγραφές, με τον Φανιάδη Δημήτρη και τον Βαγγέλη Βουλγαρίδη να υπογράφουν με την ομάδα του Κοσμίου. Αμφότεροι οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν πέρσι στην ομάδα της Δόξας Σώστη πραγματοποιώντας αρκετά καλές εμφανίσεις.
 
Η ενίσχυση για την ομάδα του Σάββα ΑΪβάζη συνεχίζεται και αναμένεται με ενδιαφέρον ποιές θα είναι οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.