Μεταφορα τεσσαρων προκατ αιθουσων

Για τις ανάγκες του Διαπολιτισμικού Λυκείου Σαπών και του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Αμφίων μεταφέρθηκαν οι τέσσερις αίθουσες προκάτ, οι οποίες είχαν χρησιμοποιηθεί ως προσωρινή λύση για τις ανάγκες της ΑΣΠΑΙΤΕ στις Σάπες μέχρι να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το νέο κτίριο της Σχολής. Αυτό τόνισε ο δήμαρχος Σαπών Γεώργιος Πιλιλίτσης σε επικοινωνία του με τον ΠτΘ.

Κατόπιν συνεννοήσεως και εντολής του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης κ. Παπαγεωργίου και του προϊσταμένου της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης κ. Πανδρεμένου και κατόπιν αιτημάτων των αρμοδίων του Λυκείου Σαπών και των δασκάλων των Αμφίων ξεκίνησε η μεταφορά των τριών εκ των τεσσάρων προαναφερόμενων αιθουσών προκάτ στο Διαπολιτισμικό Λύκειο Σαπών και της μίας αίθουσας στο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Αμφίων. Αναφερόμενος στους λόγους μεταφοράς των εν λόγω αιθουσών, ο δήμαρχος Σαπών κ. Πιλιλίτσης εξήγησε ότι πρόκειται «για την κάλυψη αναγκών του Διαπολιτισμικού Λυκείου Σαπών και του Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Αμφίων, στο οποίο δεν ήταν εφικτό να συνεχίζονται μαθήματα στις ήδη υπάρχουσες αίθουσες λόγω του αυξημένου αριθμού μαθητών που φοιτούν σ’ αυτό».

Στην προκειμένη περίπτωση ο Δήμος Σαπών κλήθηκε να εξυπηρετήσει την γρήγορη μεταφορά των αιθουσών προκάτ κατόπιν σχετικής εντολής, «για να μην υπάρξουν προβλήματα στις διδακτικές ώρες των μαθητών».

Τέλος, ο κ. Πιλιλίτσης απευθυνόμενος προς τους αρμόδιους, μεταξύ των οποίων γυμνασιάρχες, λυκειάρχες, να απευθύνονται σε προϊσταμένους της εκπαίδευσης για να εκθέτουν τα ζητήματά τους. «Η δουλειά γίνεται πιο συντονισμένα, όταν οι αρμόδιοι απευθύνονται στους προϊσταμένους τους. Εμείς απλώς γινόμαστε αρωγοί στο να εξυπηρετηθεί πιο γρήγορα η όποια υπόθεση».

Μαρία Παπαδοπούλου

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.