Μετα τις σχολικες εκδρομες ερχονται τα σκουπιδια στο Πανθρακικο;

Επιστολή συμπολίτη μας προς την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ροδόπης

Την απορία του συμπολίτη μας Γιώργου Δάφνη προκάλεσε η κατάσταση που αντίκρισε την Τρίτη στο χώρο του Πανθρακικού σταδίου, μιας και κυριολεκτικά από τη μία μέρα στην άλλη αυτός είχε γεμίσει σκουπίδια «εκδρομικής» μορφής.
 

Έτσι με επιστολή του προς την Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ροδόπης, ζητά να μάθει αν αυτά προκλήθηκαν από σχολική εκδρομή, και αν προτίθενται, αν αυτό ισχύει, να προβούν στον καθαρισμό του Σταδίου, το οποίο να σημειωθεί επισκέπτονται πολλοί συμπολίτες μας καθημερινά για να αθληθούν.
 
Για του λόγου το αληθές, οι φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο μας απεστάλησαν και στις Διευθύνσεις. 

Η επιστολή του κ/ Δάφνη έχει ως εξής: 

«Επισκέπτομαι καθημερινά τον χώρο του Πανθρακικού Σταδίου.
 
Την Τρίτη 7.11.2017 το απόγευμα διαπίστωσα υπερβολικά μεγάλο αριθμό σκουπιδιών από τροφές ,σακούλες από πατατάκια , μπουκάλια από νερό, χαρτοσακούλες από προϊόντα διατροφής κλπ.
 

Επειδή η παρουσία μου στο χώρο είναι καθημερινή , αυτό που αντίκρισα δεν ήταν αποτέλεσμα μέσα στο χρόνο, αλλά λίγων ωρών.
 

Παρακαλώ να ερευνήσετε εάν το αποτέλεσμα αυτό προήλθε από κάποια σχολική μονάδα που επισκέφθηκε τον χώρο στα πλαίσια σχολικής εκδρομής και που ανήκει στην δικαιοδοσία της υπηρεσίας σας , και αν είναι έτσι θα επιθυμούσα να προβείτε στις ενέργειες που απαιτούνται για τον καθαρισμό του χώρου.
 
Επίσης θα ήθελα να με ενημερώσετε για τις ενέργειες που θα προβείτε στο θέμα που σας προαναφέρω»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.