«Μεσα απο τη συλλογικοτητα, την ανταλλαγη αποψεων και τον ελευθερο διαλογο μπορουμε να παμε ολοι μαζι μπροστα»

Κλίμα σύμπνοιας στην κοπή της βασιλόπιτας της ΕΣΠΕΡΟΔ

Την περασμένη Κυριακή πραγματοποιήθηκε, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής, η τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών ΠΕ Ροδόπης και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το νέο έτος 2017. 
 
Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος επισημαίνει σχετικά με την εκδήλωση πως «διαπιστώθηκε για μια ακόμα φορά ότι μέσα από τη συλλογικότητα, την ανταλλαγή απόψεων και τον ελεύθερο διάλογο μπορούμε να πάμε όλοι μαζί μπροστά.
 
Θέλουμε, μέσα από την καρδία μας, να ευχαριστήσουμε:
 
Τα μέλη μας, Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς, της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης που παραβρέθηκαν.
 

Τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, Συνταγματάρχη (ΣΔΓ) Ανέστη Τσουκαράκη, ο οποίος μας ενημέρωσε για θέματα που μας αφορούν.   
  
Τον Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, Ανθυπασπιστή (ΥΠ-Π) Βάϊο Τσαπρούνη, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό. 
 
Τον Πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών,  Υπολοχαγό  (ΦΔΒ) Νικόλαο Μάμαλη, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
 
Τον εκπρόσωπο του ΔΣ της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού/Παράρτημα Ροδόπης, που παραβρέθηκε.
 

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα μοίρασε, σε τρία τυχερά μέλη μας, το ποσό των εκατό (100,00) ευρώ, σε έκαστο, τα οποία βρήκαν τα τυχερά φλουριά.
 
Διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε δυνατά και αθόρυβα τις προσπάθειες μας, προκειμένου να πληρωθεί κατά το δυνατό προσφορότερα και με τα καταλληλότερα μέσα ο σκοπός λειτουργίας της Ένωσης μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.