Μεγαλο ποσοστο του μελλοντος στον αγροτοδιατροφικο τομεα αποφασιζεται στην Ευρωβουλη

Τη σημασία της υπεύθυνης και σθεναρής ψήφου στις επερχόμενες εκλογές τόνισε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Μελάς

Την σημασία των επερχόμενων Ευρωεκλογών για το μέλλον του αγροτοδιατροφικού τομέα της χώρας μας τόνισε από την Κομοτηνή ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ κ. Δημήτρης Μελάς.
 
Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής σημείωσε πως θεώρησε αναγκαίο για τον ίδιο, πολιτικά και προσωπικά, να περάσει από την Ροδόπη, ξεκινώντας από την Κομοτηνή, αλλά και τον Έβρο, περιοχές υψηλά παραγωγικές, στις οποίες δεν μπορεί να περιχαρακώνεται το κομμάτι των αγροτικών, γιατί η συμβολή του αγροτικού ΑΕΠ είναι τόσο μεγάλη που παίζει σημαντικό ρόλο στη βιωσιμότητα και τη διατήρηση του πληθυσμού σε αυτές τις ευαίσθητες περιοχές.
 
Ο κ. Μελάς επισκέφτηκε την πόλη μας τόσο για την ημερίδα του ΓΕΩΤΕΕ, όσο και μετά από πρόσκληση και του φίλου υποψήφιου βουλευτή κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, αλλά και στο πλαίσιο στήριξης στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Χρήστο Μέτιο, ώστε να βρει και να συνομιλήσει με ανθρώπους, με τους οποίους το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν.
 
Άλλωστε ο ίδιος, έχει συνειδητά επιλέξει να ακολουθήσει μια πορεία που επικεντρώθηκε στον αγροτικό τομέα, γιατί πιστεύει πως αυτός ο τομέας έχει τα εχέγγυα να δώσει αναπτυξιακή πνοή στην χώρα μας και να αλλάξει τα πράγματα πολύ πιο σταθερά από άλλους πυλώνες της ελληνικής οικονομίας, όπως ο Τουρισμός και η Ναυτιλία. «Ο αγροτοδιατροφικός τομέας, με σωστές συνεργασίες και διεργασίες θα μπορεί πραγματικά να δώσει μια βιώσιμη οικονομία στα επόμενα χρόνια, μετά την κρίση που περάσαμε» σημείωσε. 

Συμμετοχική δύναμη στη διαδικασία 

Ο κ. Μελάς τόνισε τη σημασία των ευρωεκλογών, της λειτουργίας του Ευρωκοινοβουλίου και τα αποτελέσματα στην καθημερινότητά μας, μιας και μετά την συνθήκη της Λισσαβόνας, παίρνει αποφάσεις, ιδιαίτερα στον αγροτοδιατροφικό τομέα αποφασίζεται μεγάλο ποσοστό της τύχης στην Ευρώπη.
 
Για αυτό το διακύβευμα των εκλογών αυτών είναι πολύ υψηλό, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ ανήγαγε την εκλογική διαδικασία των Ευρωεκλογών σε εκλογική παράσταση νίκης, για την επόμενη τετραετία.
 
Οι Έλληνες, σημείωσε, καλούνται να εκφράσουν την γνώμη τους, μέσα σε μια ευρεία και αποφασιστική διαδικασία, όπως οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές, και παρότρυνε τους ψηφοφόρους να δώσουν θετική ψήφο.
 
Η ΝΔ, σημείωσε, δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τη βεβαιότητα, την ασφάλεια, μέσα σε ένα ευρύ ευρωπαϊκό περιβάλλον, και την ευρύτερη οικογένεια του Ευρωπαϊκού Λαϊκού κόμματος στο οποίο ανήκει, να συμβάλλει στη βελτίωση της τύχης της χώρας μας, όμως αν κάποιος ψηφοφόρος δεν το πιστεύει αυτό, σημείωσε, ας ψηφίσει, δίνοντας πραγματικά συμμετοχική δύναμη σε αυτή τη διαδικασία, ώστε να σταματήσουν να αποφασίζουν κάποιοι για τις τύχες μακριά από αυτούς, για αυτούς.
 
Ο ίδιος ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής, αποτελεί μέρος ενός ψηφοδελτίου που θέλει να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στην Ευρωβουλή, για αυτό και κάλεσε τους ψηφοφόρους να δώσουν μια υπεύθυνη και σθεναρή ψήφο ώστε να είναι όλοι υπεύθυνοι για το αποτέλεσμα και τις τύχες τους την επόμενη μέρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.